Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Xbrane


79674 Havneholmen 28/11 2019 23:33
Oversigt

Er der andre herinde der også er investeret i Xbrane? https://xbrane.com/media/Xbrane-Presentation-Nov-2019..

- Biosimilar virksomhed som pt er ca. 354. mio dk kr værd.

- Patenteret teknologi der gør at de kan producerer medicinen meget billigere end orginalen (sænke prisen og stadig tjene gode penge)

- Har partneraftaler med 2 store virksomheder i STADA (STADA har investeret ca. 200 mio kr. i Xbrane i form af upfront betaling, er blevet investor i Xbrane og studieomkostninger) og CR Pharma.

- De er i fase 3 med deres kopi af Lucentis som sælger for ca. 3,4 mia euro årligt. Topline data kommer midt 2020. Historisk er der vist 90-95% chance for succes i et fase 3 hvad angår biosmilar produkter.

- De forventer at kunne sælge Xlucane fra h1 2022

- De har erfarne personer i virksomheden herunder folk som har været ansat i bristol Meyers Scribb, Astra Zeneca og Teva.

- De er kun 354 mio kr værd pt og de ser et muligt årligt basissalg på ca. 1 mia sek alene på deres produkt Xlucane. Det tal kan dog stige kraftigt grundet flere faktorer, se linket i kommentarfeltet.

- De har 5 produkter i pipeline hvor originalerne samlet omsætter for ca. 80 mia kr. De ser selv mulighed for at indgå flere partneraftaler det næste års tid.

Disclaimer Jeg er hverken læge eller mangeårig proinvestor og jeg har aktier i Xbrane, så ovenstående er blot min egen forståelse af Xbrane casen. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.rede..28/11 2019 23:34 Havneholmen 079675


28/11 2019 23:40 Havneholmen 079676Jeg kan godt lide deres ambition. "Xbrane's goal is to become a world-leading developer in this market"29/11 2019 06:41 tommycarstensen 079681Havneholmen Tak for en ny ide her paa forum. Jeg vil hverken anbefale eller afskrive Xbrane. Dertil kender jeg dem ikke godt. Men jeg vil gerne ambefale nogle kritiske spoergsmaal, som maaske boer besvares, foer man beslutter sig for at investere. Er der andre konkurrenter saasom Celltrion, Teva, Viatris, Sandoz, Lonza, etc. der lige saa nemt kan producere de biosimilars og presse margenerne godt i bund? Hvilken fordel har Xbrane ift dem? Kan patenterne paa nogle af de produkter blive forlaenget? Kan originalen bevare sine markedsandele ved saenkning af prisen? Kan originalen re-formuleres eller leveres paa en ny maade?

P.S. Jeg tror, at tallet 80 milliarder kroner er forket.
"De har 5 produkter i pipeline hvor originalerne samlet omsætter for ca. 80 mia kr."29/11 2019 07:22 Havneholmen 079682Hej Tommy. Ift. konkurrence er der 2 virksomheder som også er undervejs. Det gode ved Biosimilar markedet er at det er noget sværere og omkostningtungt at komme igennem med som gør at konkurrencen er noget mindre. Den er god nok ift. de ca. 80 mia kr se linket side 14: https://xbrane.com/media/Xbrane-Presentation-Nov-2019..29/11 2019 07:42 Havneholmen 179683Hej Tommy. Hvem konkurrenterne er kan du læse på side 10 og på side 13 kan du se hvad der er specielt ved Xbrane patenterede teknologi, det skulle så vidt jeg har forstået blandt andet være at de kan producere medicinen meget billigt og derfor stå stærkt i konkurrencen.29/11 2019 14:32 tommycarstensen 079703Havneholmen Tak for link. Jeg har lige kigget det hurtigt igennem. Jeg svarer senere.

Ang. 80 milliarder: Deres præsentation divergerer fra deres produkt-side, hvor kun Lucentis og lidt småtteri er nævnt. De har også inkluderet bl.a. Opdivo i deres præsentation, selv om de endnu kun har taget de første spæde skridt. Opdivo er forresten patenteret et godt stykke ind i næste årti.

Det bliver interessant at se, hvor stor en del af kagen STADA snupper.

Jeg kan se, at de skulle kunne producere 3x mere antistof med deres metode. Det er uklart for mig blot ved at læse præsentationen, hvad de helt præcist har patenteret. Hvis jeg var dem, så ville jeg måske overveje at licensere denne metode.

Jeg tror, at vi vil se hårdere konkurrence for biosimilars i fremtiden. Der er efterhånden mange spillere. Jeg er især spændt på at læse om strategi fra Viatris.

Jeg havde ikke Xbrane på radaren. Tak, fordi du gjorde mig opmærksom på den. Jeg vil holde lidt perifert øje med den. Måske skriver jeg et blog-indlæg om biosimilars, når vi på et tidspunkt hører lidt nyt fra Viatris til februar.29/11 2019 18:09 Havneholmen 179710Ja, det ligger vidst i kortene at STADA kommer til at sidde på ihvertfald 4 ud af 5 af deres produkter og de har vidst lavet en none binding agreement på Spherotide allerede: https://www.xbrane.com/en/mfn_news/xbrane-enters-a-no..

https://xbrane.com/media/Xbrane-Presentation-Nov-2019..
På side 14 er oversigten hvor det fremgår at STADA måske skal være indeover 4 ud af 5 produkter indtil videre.

STADA omsætter vidst for næsten 20 mia kr årligt og det bekræfter mig i at når sådan en stor virksomhed allerede har kastet 200 mio kr efter Xbrane og har i sinde og kaste mange flere så er markedsværdien på ca. 350 mio kr måske en attraktiv købspris. Blot min amatør tankegang :)

De 80 mia kr. er vidst kun for selve originalerne de laver biosimilarer af. De nævner også mulighed for måske at tage markedsandele fra orignalernes konkurrenter. Se side 11.29/11 2019 21:21 tommycarstensen 079720Ja, de DKK80mia er det nuvaerende salg for originalerne. Jeg lavede en oversigt over de bedst saelgende laegemidler efter Q3:
https://blog.midgardfinance.com/2019/11/02/keytruda-o..

Xbrane vil ogsaa gerne konkurrere med Opdivo® fra BMS. Jeg tror, at det bliver svaert af flere forskellige aarsager. Opdivo® har et hav af godkendte indikationer, og Keytruda® fra Merck er paa nogle punkter et mere effektivt PD1-laegemiddel.

Det bliver spaendende nok at foelge med. Jeg har ikke kigget, hvilke multipler Xbrane handles til.30/11 2019 12:37 Havneholmen 179729De regner selv med i deres basis salg af deres ene produkt Xlucane, kan give en årlig omsætning på ca. 750 mio kr og ca. 3 mia kr ved at de også kommer til at tage noget af markedet fra originalens konkurrent, potentiale ved øget antal dosis samt tage noget af det markedet som er "untreated" blandt andet fordi de kan sænke prisen kraftigt grundet deres patenterede teknologi som gør det billigt at lave. Med baggrund i at de opnår en omsætning på basis salget på 750 mio kr så synes jeg en 10 dobling af nuværende kurs er muligt da de kun har en markedsværdi på "kun" ca. 354 mio kr. Dertil har vi så de 4 andre produkter hvor en kæmpe virksomhed i CR Pharma har indgået partnerskab for Spherotide og STADA er vidst også interesseret i denne samt 2 af deres andre i pipeline.30/11 2019 15:20 tommycarstensen 279730Tak for god debat med mine argumenter imod og dine for :-) Den slags kan jeg godt lide! Jeg kender ikke deres gælds-situation, men Teva og Mylan handles begge til en P/S under 1. En P/S på 5 virker gavmild, omend deres margener sikkert er bedre, fordi de stort set kun har et produkt, og et produkt som ikke er SMD. Jeg ville være varsom med at forudsige fremtidigt salg for en biosimilar. Men jeg kan godt lide det slide, hvor de kigger på markedsandele over tid for biosimilars. Jeg har ikke statistik på det, men det ville være interessant at lave en lignende figur, hvor man kigger på procentdel af peak sales over tid. Held og lykke med den! Jeg håber, at den bliver en ny Veloxis for dig! Jeg investerer ikke selv i small/mid cap biotech.1/12 2019 11:46 Havneholmen 079733Jeg har selv TEVA i min portefølje og tænker at P/S vil stige kraftigt såfremt de får styr på retssagen og får banket mere af gælden af. Jeg tænker dog at P/S dog stadig bør være noget større for små vækstvirksomheder som Xbrane ift. store som Teva og Mylan grundet vækstmuligheder1/12 2019 16:08 tommycarstensen 079734Jeg er helt enig :-) P/S bør være højere for Teva, fordi så meget skade har deres margener trods alt ikke taget. Jeg ville måske argumentere, at Teva er en mere stabil virksomhed og pga sin størrelse har den bedre muligheder for at løfte opgaven med biosimilars. Og derfor bør den handles til højere multipler. Hvorom alting er, så ser jeg større potentiale (og risiko!) i Xbrane.4/12 2019 09:52 Havneholmen 079813Fandt lige dette her om Xbrane. Det lover godt (oversat til dansk på translate) : Q2:
Indtil videre har vi udført blindede sikkerhedsvurderinger af inkluderede patienter og har ikke identificeret nogen indikationer på forhøjede sikkerhedsrisici i forsøget sammenlignet med normal brug af Lucentis®, og derfor er der ingen indikationer på en forskellig sikkerhedsprofil for Xlucane sammenlignet med Lucentis®.

Q3:
I den blinde opfølgning, der blev foretaget for undersøgelsens patienter af etiske grunde, er der ikke identificeret nogen indikationer på uoverensstemmelser i undersøgelsen sammenlignet med normal brug af Lucentis®, og følgelig er der ikke indikationer for forskellig sikkerhed eller effektivitetsprofil for Xlucane sammenlignet med Lucentis®. For os er dette betryggende for afsluttet undersøgelse. Tidigare endast kollat säkerhet i blinda tester, nu även effekt! https://www.avanza.se/placera/forum/forum/xbrane.45.h..TRÅDOVERSIGT