Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fluoguide


84379 henningmaria 26/5 2020 01:02
3
Oversigt

For nogen måneder siden så jeg en præsentation fra Fluoguide på Aalborg investordagen.

Deres produkt er et stof som skal sprøjtes ind i blodårene, og så binder det sig til cancer celler, som så kan lyse op i fluroscerende lys. I præsentationen viste de et eksempel på hvordan canceren lyste op i mus, og hvordan det efter dette bliver meget nemmere og mere præcist at operere canceren væk. I første øjekast tænkte jeg, dette er sgu enkelt og nemt at forstå og ville jeg vide mere om. De prækliniske studier har også vist utroligt gode resultater.

Jeg tænkte efter at have set dette, om det kan være for godt til at være sandt. Det viser sig dog, at dette er baseret på forskning på Rigshospitalet af den meget anerkendte læge Andreas Kjær, som også er hovedaktionær i selskabet. Dette bringer tillid til produktet og selskabet.

Selskabet er lige nu i gang med test af produktet til cancer patienter med Glioblastom i fase 1. Glioblastom er den mest farlige cancer man kan få i hjernen, og desværre den mest hyppige hjernecancer med ca. 20% af alle tilfælde.(dette fremgår ikke i de offentlige præsentationer, men er væsentligt. Kun 5% af patienterne overlever efter 5 år. Dette har også fået stoffet at få en bekræftelse fra FDA, at stoffet kan komme hurtigt igennem godkendelse hvis det er en succes. Pointen er, at hvis stoffet kan bringe en mere præcis og effektivt fjernelse af tumor ved operation, så kan muligheder for overlevelse stige.

Det gode ved studierne er, at man allerede efter operationen kan fastsætte, om stoffet har virket effektivt, idet hvis der er cancer tilbage efter operation, så vil den lyse op.

Jeg har specielt hæftet mig ved, at den administrerende direktør og Andreas Kjær virker særdeles optimistiske. I en videomed Andreas Kjær siger han ligefrem, at hjerne kirurger nærmest har stået i kø for at kunne være med i udførelsen af studierne og venter på resultaterne.

For at sætte dette i perspektiv og holde det op imod noget lignende, så har et selskab som Photocure de seneste år været oppe at vende i det danske investeringsmiljø og omtalt af flere analytikere som et spændende selskab.

Jeg spurgte den administrerende direktør i Fluoguide, om Photocure er et konkurrerende produkt. Til det svarede han, at Photocures produkt kun kan anvendes i blære kræft, imens Fluoguides produkt kan anvendes bredt i mange kræftformer. Til dette siger han også, at Fluoguide vil starte studier i andre former snart og dette vil meldes ud efter sommer. Derudover siger han, at Photocures produkt omdannes til det fluroscerende stof inde i canceren, imens Fluoguide produkt binder sig til cancercellerne, og derfor er meget mere præcist.

Det skal siges, at Photocures produkt har påvist 33% reduction i tilbagefald af blærecancer, og produktet allerede har en omsætning på 300 mio. kr. og de forventer 1 mia. kr. i omsætning i 2023. Allerede nu har Photocure en markedsværdi på 1,2-1,3 mia. dkk

Så hvis Fluoguide har et bedre produkt og mere præcist produkt, som kan anvendes bredt i mange kræftformer, som hjernekirurger på Rigshospitalet står i kø for at afprøve og deltage i studierne, så er der anledning at tro dette bliver interessant.

Markedsværdien lige nu er 250 mio. kr.

At selskabet er enkelt at forstå, har meget troværdige folk som har udviklet produktet og er på holdet som ejer og i bestyrelsen, og at selskabet har så stort potentiale, så synes jeg dette bliver en spændende case fremover, specielt set i lyset af, at investorerne får lov til at komme med så tidligt i processen.26/5 2020 03:57 Makingmoney 084380Henning Maria, den må jeg vist lige kigge på. Tak

Morten26/5 2020 08:09 henningmaria 084384Hej Morten, lang tid siden. Det synes jeg ville være en god idé :)26/5 2020 09:32 hda 084388Jeg er med fra begyndelsen, selvom jeg dog har solgt ud. Den var åbentlyst steget for meget på for kort tid. Jeg har pt. min warrants beholdning, som jeg beholder. Ellers lurer jeg på at købe flere når den er faldet lidt mere tilbage.
Meget spændende selskab!TRÅDOVERSIGT