Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Avance Gas Holding


87010 Helge Larsen/PI-redaktør 24/9 2020 07:39
Oversigt

Trend:

Kort sigt - Ned

Lang sigt -Sidelæns interval

Aktuel pris: 22 NOK

Kort sigt:

Aktien har på kort sigt bevæget sig i nedtrend siden december 2019 og frem til i dag. Her har aktien bevæget sig med top og modstandsniveau i kurs 58 NOK og med bund og støtteniveau i kurs 16 NOK. I dag kan aktien handles til kurs 22 NOK.

Lang sigt:

På lang sigt har aktien bevæget sig i et sidelænsinterval. Dette sidelænsinterval begyndte i januar 2017 og fortsatte frem til september 2019. Her har aktien bevæget sig med top og modstandsniveau i kurs 35 NOK og med bund og støtteniveau i kurs 12 NOK, der ligeledes er all time low. I september 2019 brød aktien ud af sit sidelænsinterval nedefra og op. Her steg aktien til kurs 58 NOK og faldt dernæst igen til kurs 16 NOK.

Opadgående retning:

I opadgående retning har aktien første top og modstandsniveau i kurs 58 NOK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op vil aktien fuldende en bundformation og dermed frembringe et køb signal. Bundformationen har bund og støtteniveau i kurs 16 NOK og toppe og modstandsniveau i kurs 58 NOK. Denne bundformation kan give en mulighed for, at have target oppe i kurs 110 NOK.

Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien ved bund i kurs 16 NOK og dernæst i all time low i kurs 12 NOK. Bryder aktien det støtte og modstandsniveau, vil det være alarmerende for Avance Gas Holding aktien.

Afgørende bunde og støtteniveauer:

16 NOK og 12 NOK.

Afgørende toppe og modstandsniveauer:

58 NOK og 110 NOK

De tekniske indikatorer bevæger sig i opadgående retning på dag,uge og månedsgrafen med højere bunde og toppe, samt stigende momentum. Dette indikerer, at aktien på lang sigt vil forsøge at søge opad.

Rida Abu-Shumar/ProInvestors AnalyseteamAvance Gas Holding
TRÅDOVERSIGT