Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Hansa Biopharma


87172 Helge Larsen/PI-redaktør 29/9 2020 18:05
3
Oversigt

Trend:

Kort sigt - Optrend

Lang sigt - Sidelæns interval

Aktuel pris: 240 SEK

Kort sigt:

Aktien har på kort sigt bevæget sig i optrend siden marts 2020 og frem til i dag. Her har aktien bevæget sig med bund og støtteniveau i kurs 59 SEK og med top og modstandsniveau i kurs 288 SEK. I dag kan aktien handles til kurs 240 SEK.

Lang sigt:

På lang sigt har aktien bevæget sig i et sidelænsinterval. Dette sidelænsinterval begyndte i oktober 2018 og er fortsat aktivt i dag. Her har aktien bevæget sig med top og modstandsniveau i kurs 349 SEK der også er all time high og med bund og støtteniveau i kurs 59 SEK.

Opadgående retning:

I opadgående retning har aktien første top og modstandsniveau i kurs 288 SEK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op vil aktien forsøge at komme videre op mod næste top i kurs 349 SEK. Bryder aktien denne kurs vil aktien fuldende en bundformation,og dermed frembringe et stærkt køb signal. Bundformationen har bund og støtteniveau i kurs 59 SEK og top og modstandsniveau i kurs 349 SEK.D enne bundformation kan indikere et target oppe i kurs 650 SEK.

Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien ved bund i kurs 186 SEK. Dernæst ved bund i kurs 117 SEK og dernæst ved bund i kurs 59 SEK. Bryder aktien dette støtte og modstandsniveau, vil trenden være vendt til ned.

Afgørende bunde og støtteniveauer:

186k SEK, 117 SEK og 59 SEK.

Afgørende toppe og modstandsniveauer:

288 SEK og 349 SEK.

De tekniske indikatorer bevæger sig i sidelæns retning på daggrafen. Til gengæld ser de tekniske indikatorer mere positive ud på både uge og månedsgrafen, hvilket kan indikere, at aktien på lang sigt vil forsøge at søge opad.

Rida Abu-Shumar/ProInvestors AnalyseteamTRÅDOVERSIGT