Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Scatec Solar


87274 Helge Larsen/PI-redaktør 2/10 2020 17:48
4
Oversigt

Trend:

Kort sigt - Op

Lang sigt - Op

Aktuel pris: 223 NOK

Kort sigt:

Aktien har på kort sigt bevæget sig i optrend siden marts 2020 og frem til idag. Her har aktien bevæget sig med bund og støtteniveau i kurs 103 NOK, og med top og modstandsniveau i kurs 224 NOK, der ligeledes er ny all time high. I dag kan Scatec Solar aktien handles til kurs 223 NOK.

Lang sigt:

På lang sigt har Scatec Solar aktien været i optrend, og derfor er der god grund til at aktien vil fortsætte med at stige, og bryde den senste top og modstandsniveau nedefra og op i kurs 224 NOK. Denne kurs i 224 NOK, er ligeledes aktiens all time high, og dermed et stærkt køb signal. Aktien har været i optrend siden september 2016 og frem til idag. Her lå den i bund og støtteniveau i kurs 27 NOK, og steg til top og modstandsniveau i kurs 224 NOK.

Opadgående retning:

I opadgående retning har aktien første top og modstandsniveau i kurs 224 NOK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op, vil aktien frembringe et stærkt køb signal, da det er brud af ny all time high. Samtidig har aktien tidligere fuldendt en bundformation, med toppe i 186 NOK og bund i 103 NOK. Denne bundformation kan give en mulighed for, at have sit target i kurs 265 NOK.

Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien nede ved bund og støtteniveau i kurs 186 NOK. Dernæst i bund og støtteniveau i kurs 149 NOK. Dernæst i bund og støtteniveau i kurs 103 NOK, og dernæst i bund og støtteniveau i kurs 75 NOK. Brud herunder vil bekræfte at aktien har vendt til nedtrend.
Afgørende bunde og støtteniveauer: 186 NOK, 149 NOK, 103 NOK og 75 NOK.

Afgørende toppe og modstandsniveauer: 224 NOK.

De tekniske indikatorer ser stærke ud på kort og lang sigt, samt stigende momentum. RSI er over 50 med højere toppe og bunde. MACD er positiv og over sin signal linje. Ydermere, er aktiekursen over sine glidende gennemsnit på 20 og 50, samt over bolinger bands. Dette indikerer, at aktien vil fortsætte sin optrend.

Rida Abu-Shumar/ProInvestors Analyseteam
TRÅDOVERSIGT