Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Iceberg ! - Og nej, ikke salat !


88915 TheNote 30/11 2020 13:21
3
Oversigt

Vi har lige modtaget denne meddelelse fra Nordnet.

"Vi oplever problemer med at ændre placerede Iceberg-ordrer på Oslo Børs. Derfor bedes du ikke bruge denne ordretype indtil yderligere varsel".

Sjovt at få en definition på disse "humør kvælere". Det kunne være endnu sjovere hvis man havde en at placere ... hehe !

https://www.investopedia.com/terms/i/icebergorder.asp

Jaja, så indser man da at man er en lille fisk ...

mvh30/11 2020 23:41 PMPirate2 288929Selv en lille fisk som mig bruger til tider iceberg-ordrer. De kan være praktiske ved mindre likvide markeder, hvor man gerne vil handle stort i forhold til likviditeten i markedet uden at flytte markedet.

En ting jeg har lært om iceberg-ordrer er, at før eller siden finder andre markedsaktører ud af, at der er en iceberg-ordre, og så bliver det sværere at få eksekvering på sin ordre. Når jeg ser tegn på, at det sker, flytter jeg min ordre en smule, så jeg handler til en lidt bedre pris. Så ser markedet, at den gamle iceberg-ordre er væk, og der går noget tid inden andre begynder at gætte, at der er en anden iceberg-ordre.1/12 2020 11:45 LLI 088946Det vil typisk være disse handler, større portioner i et interval, som flash traders sigter mod, hvor de kan skære en lille bid af gevinsten fordi deres svartid til børsen er kortere end de fleste.1/12 2020 12:27 TheNote 188947Princippet en ok idé. Men kunne godt se fordelen i at kunne fastsætte intervaller for sin ordre så det virkede mere dynamisk. Men man kan måske delvist afhjælpe med at opdele sit Iceberg i diverse ordrer a eksempelvis 10.000 Euro. Men kan godt se fordelen for os småfolk i fhv. illikvide aktier.TRÅDOVERSIGT