Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

For Biotek tosser


91684 Makingmoney 6/3 2021 07:18
Oversigt

Godmorgen derude
I min evindelige søgen efter rigdom, ikke for rigdommens skyld, men for et arbejdsfrit liv ????, er jeg faldet over denne aktie.
De er lige kommet på Børsen 5 februar. Her link: https://www.evaxion-biotech.com/ I skal se deres præsentation, som giver et mega godt overblik på alle mulige måder. Det ER selvfølgelig langhåret, men det grundlæggende kan man helt sikkert godt følge.
De arbejder indenfor immunology, som er det helt store. Altså at få kroppens eget immunsystem til at arbejde mere effektivt, eller snyde det til at virke bedre. I nogle tilfælde (autoimmune sygdomme) at snyde det til IKKE at virke. Samtidigt bruger de AI til at optimerer processen.

Der er p.t kun udstedt 3 millioner ADS`R (American Depositary Shares). De solgte 3 mill stk, til 10 dollar stykket. P.t ligger kursen omkring 7, så køber man nu, kan man få lidt rabat.

Jeg kan godt lide at det er dansk, giver mig en større følelse af tillid til det moralske kompas i ledelsen.

Til sagen:
Der kommer nyt fra 2 af deres kandidater her i første ½ år af 2021. Hvis resultaterne er lige så gode som det de har vist til nu (se tal i præsentation) så er det en ret god validering af deres platform, deres MOA. Til gengæld er det, om ikke helt knald eller fald, så ret skidt hvis de er dårlige. ER de gode, ja så kan det bredes ud i mange kræftformer, ja vel egentlig alle. De har allerede 8 patenter, og ansøgt om en hel del flere. De arbejder også på sigt med at udvikle vacciner, det ved vi jo er det nye sort......

Jeg er ret sikker på at hvis de viser gode takter det næste års tid, at de bliver opkøbt. Det er lige den slags virksomheder de store går efter, og gerne i tidligt, men valideret stadie.

Kig på den

God weekend
MM
7/3 2021 07:16 Makingmoney 591707Jeg har brugt søndag morgentil at gennempløje deres hjemmeside. Det kan virkeligt blive stort det her. Man kan jo vælge at gå ind før de kommer med nyt fra de to forsøg som forventeligt lander her i første ½ del af 21. De har de sidste 2-3 år ikke haft problemer med at skaffe finansiering. Dette både som støtte til forskningen, men også som lån fra EU banken der alene er sat i værk for at hjælpe den slags virksomheder i gang. Senest en lånefacilitet på 20 mill (min compuer er så gammel at den ikke har et Euro tegn).
I en af deres IR mails (2019-2021) er der et link, hvori de er nævnt blandt de 17 førende indenfor feltet i verden, målt på flere parametre. Dette ud af på det tidspunkt 249 (mener jeg det var). Jeg synes virkelig i skulle læse dem alle, der er ikke så mange endnu, og de er ikke lange.
Som vi ved koster det jo penge med forskning, og det skal jo helt sikkert sælge aktier flere gange endnu, inden de kan klare den selv.

Tilbage til sagen. Jeg håber nogen af jer vil komme med feedback, og meget gerne hvis i kan finde fejl i min umiddelbare positive indledende tanker. Jeg fandt for øvrigt ud af at deres ADS`r kun svarer til en aktie. Dem som kender redhill ved at der er forholdet 10 aktier per ADS. Det kan gøre det sværere at overskue de forskellige nøgletal, ikke at jeg bruger det meget. En ADS i EVAX svare til en aktie, de har solgt de første officielt handlede til 10 dollar. Det er altså en god pris i en initial emission. De investeringer de tidligere har modtaget fra anden side kan jeg ikke lige finde ud af hvordan hænger sammen med de nye aktier. det må jo være som en anden form for ejerskab, som på et tidspunkt vil udløse en ny aktieemssion, altså at de bytter deres nuværende andel af firmaet til aktier i stedet. Det vil sikkert først ske når kursen er højere, idet de jo sandsynligvis skal belønnes for deres tidlige investering. Igen, det er kun gæt indtil der kommer 2020 regnskab. Måske kan vi se noget om ejerstrukturen da.

God søndag derude
MM15/3 2021 13:42 stilleal 191949Opdaterer du når regnskabet kommer? Jeg har ikke tid til at følge den selv lige p.t.4/6 2021 06:55 Makingmoney 194004Evaxion Så er der nyt fra forsøgene. Det er endnu tidligt i forløbet, men POC er nu på plads. Ved ikke hvor senrt den kom igår, men markedet har endnu ikke reageret. Her link til nyhed: https://evaxion-biotech.com/news-and-events/press-releases/news-details/2021/Evaxion-Biotech-Reports-Preclinical-Proof-of-Concept-Data-for-Evaxions-AI-powered-Vaccine-Platform-RAVEN-for-the-Design-of-a-Next-Generation-SARS-CoV-2-Vaccine/default.aspx

VH
MMTRÅDOVERSIGT