Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Brdr AO igen nævnt som "Overtagelsesmål" / takeover-kandidat


92846 Aktieinvestoren 16/4 2021 14:22
Oversigt


Brdr AO er nu igen nævnt som "Overtagelsesmål" / takeover-kandidat - fandt dette på et svensk website:
----
En tysk fond, der fokuserer på erhvervelsesobjekter ("Übernahmeziele"), har A&O som sin tredje største andel (så sent som tirsdag).

"Målet med investeringspolitikken er at identificere aktier i europæiske virksomheder, der er fundamentalt undervurderede, og som også udgør et attraktivt erhvervelsesmål." (Google Translate)

http://www.knoesel-ronge.de/factsheets/KR_FONDS_UEZE_A.pdf

Hvis du administrerer en fond med et sådant fokus, ville det være næsten underligt, hvis du ikke har visse kontakter i M & A-verdenen. Der skal være nogle oplysninger, som ikke kan holdes hemmelige.

Der er tilsyneladende to fonde, der gælder i Tyskland, når det kommer til M&A. De investerer både i virksomheder, hvor der allerede er bud / bud og i potentielle erhvervelsesobjekter.

Investmenthaus TBF
Vermögensverwaltung Knoesel & Ronge

https://www.knoesel-ronge.de/wp-content/uploads/2018/12/180608_Euro-am-Sonntag.pdf
-----

Nogen som ved yderligere?16/4 2021 15:09 Hyst 292849Spørg Zlatan - han har før nævnt det.16/4 2021 15:11 AJE 292850AktieZlatan nævnte det samme længere nede i en North Media tråd.

Hvis der er hold i rygterne (rygter er der jo mange af), skal prisen være noget højere, ellers holder jeg hellere...:−)
16/4 2021 18:40 Aktieinvestoren 392855
Det jeg ikke forstår er, hvilken information fonden har om overtagelse / bud på AO Johansen. For der må ligge noget til grund - hvis jeg slår de andre selskaber i fonden op, så er det selskaber med et take-over tilbud på banen - se her:

https://immofinanz.com/en/news/immofinanz-ag-price-increase-for-the-announced-voluntary-public-takeover-offer-to-the-shareholders-of-s-immo-ag


https://www.aroundtown.de/investor-relations/equity/takeover-offer-tlg-immobilien-ag/

Disse to take-over kører for de to største positioner i fonden - og nu er AO Johansen kommet på listen. Og vel og mærke som nummer 3 i portefølje-vægt - lige efter de to ovenfor nævnte.

Det er da vildt interessant?19/4 2021 09:11 Aktie-Zlatan 192892Klaus Søgaard er dirgient og M&A-rådgiver (bl a BilligVVS) åt A&O Johansen, men han er også direktør i Avenir Invest, som ejer stamaktierne i A&O Johansen.

"The very skilled Klaus Søgaard is a respected M&A practitioner. He frequently assists Danish companies with corporate governance. One client compliments his deep insight into capital markets and M&A."

https://gorrissenfederspiel.com/en/employees/klaus-sogaard

Muligvis er han direktør i Avenir Invest af en anden årsag, men han er den rigtige mand hvis Niels og Lili Johansen önskar at saelge.TRÅDOVERSIGT