Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hansa Biopharma - gennemsnitskursmål på 400< sek i år?


93245 Havneholmen 1/5 2021 17:24
Oversigt

Gennemsnitskursmål blandt de 10 finanshuse der har dækning af selskabet er pt. 315 sek. som svarer til ca. en dobling fra nuværende kursniveau. Det bliver spændende at se hvor meget disse kursmål hæves ved nedenstående begivenheder og hvor meget det kan flytte kursen med:

1. Ny partneraftale indenfor genterapi.
Hvis den er i lighed med Sarepta-dealen vil det på sigt kunne indbringe ca. 3mia sek foruden IDEFIRIX salg og del i flere genterapier. CEO udtalte sidste år at der er dialog med en ganske bred vifte af førende spillere. Om der så er tale om 3, 5 eller 10 kan vi kun gætte på men mon ikke de lander en ny aftale indenfor en overkommelig fremtid. En ny aftale vil i min optik være et stærkt signal at sende da man her viser at aftalen med Sarepta ikke blot var one-trick pony men at idefirix er LØSNINGEN på NABS problemet indenfor genterapi som er kæmpe stort og kan blive en multiblockbuster for Hansa indenfor genterapiområdet alene. Pt. er der studier med idefirix i mus og aber med gode data og vi vil formentlig se Sarepta starte forsøg i mennesker senere i år.

2. Opstart af nye studier
F.eks. I samarbejde med Sarepta i genterapi som formentlig vil give en væsentlig milepælsbetaling eller i andre transplantationsområder. Nu hvor Idefirix virker i nyre virker det formentlig på samme måde i knoglemarv, hjerte og lunge. Det kunne også være opstart af studier indenfor auto-immune sygdomme nu hvor data var så flotte i anti-gbm.

3. Godkendelsesansøgning i Anti-GBM
Data var så flotte i Anti-GBM at man kunne håbe på en godkendelsesansøgning til trods for det meget lille studie men samtidigt er det en sjælden sygdom. Kun 1/3 kom tilbage i dialyse mod 2/3 ved standard og kun 1 død mod 3 ved standard.

4. Patienttallet med IDEFIRIX i nyretransplantation bør kunne overgå nogle af analytikernes forvetninger
Med baggrund i at der var 2 behandlede patienter i q1 før reimbursement er kommet på plads (sker i q2/q3 og fremefter i de enkelte lande) vil det give god mening at tallet er noget større i q3 og q4 hvorfor Carnegies forvetninger til 8 patienter for 2021 nok ville blive overgået betydeligt. Pt. er der adgang for patienter inden hvis lokal funding kan skabes som vi har set det i q1.
Mit bud er at vi vil se nye kursmål i niveauet 400-500 sek (ca. markedsværdi på 13-16 mia dk) eller hvad der svarer til ca. 150-200% over dagskursen i indeværende år.

Disclaimer: Ejer aktier i Hansa Biopharma

HMED.ST
1/5 2021 17:32 Helge Larsen/PI-redaktør 693246OBS: Hansa Biopharma har fået sin egen chat. Tilmelding er ikke nødvendigt.3/5 2021 08:19 exitnu 093256Jeg har suppleret yderligere på de her niveauer :−)

Risk-reward ratio er på et ok niveau med de kursmål som pt. er udstukket!13/5 2021 08:53 Helge Larsen/PI-redaktør 393489Hansa Biopharma er med her:
13/5 2021 09:46 Havneholmen 393491Tak for at sætte fokus på diverse selskaber, specielt Hansa som jeg synes flyver under radar. Det at kunne slå igg helt i bund er relevant på så mange områder og Hansa har foreløbigt gode data indenfor transplantation (godkendt), auto-immune sygdomme (overlegen data sammenlignet med standard i anti-gbm) samt genterapi (en række selskaber har henvendt sig til Hansa ovenpå de flotte data der foreligger) og cancer er så det næste skridt. Det fantastiske er at ingen kan det Hansa kan med Idefirix.

Hvis jeg kunne ønske noget fra disse events skulle det være at man bruger mest tid på spørgsmål for at gå mere i dybden da selskabets præsentation ligger ude flere steder i forvejen.

Tak13/5 2021 09:59 Helge Larsen/PI-redaktør 293492Jeg er enig i det med mere tid til flere spørgsmål. Vi evaluerer efter næste arrangement som vi har på tirsdag d. 18. maj med Genmab, Bavarian Nordic og Zealand Pharma.TRÅDOVERSIGT