Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mapspeople IPO analyse


93552 Helge Larsen/PI-redaktør 15/5 2021 09:21
1
Oversigt

Denne analyse er udarbejdet af AE-Investment ifb. børsnoteringen af MapsPeople, en af de ledende i Europa indenfor indendørs kortlægning. Analysen er udarbejdet den 12. maj 2021.

Introduktion til analysen af MapsPeople

MapsPeople er en af de næste børsnoteringer der lander i Danmark. Vi har de seneste år oplevet en stigning i antallet af børsnoteringer på First North i Danmark. I starten var det meget umodne selskaber, med en masse drømme og mål men med meget lidt tracktion og meget begrænset eksekvering. I dag har det billede ændret sig lidt. For et stykke tid siden fik vi Digizuite på børsen, en af de mest anerkendte DAM løsninger i verden ifølge Gartner og Forrester. På nuværende tidspunkt er Donkey Republic på vej på børsen, en af Europas førende indenfor delecykler. Nu er det så MapsPeople der skal børsnoteres, en af de førende i verden indenfor indendørs navigation og kortlægning. I denne analyse ser vi på MapsPeople casen, fremtidsudsigterne og investeringspotentialet i denne børsnotering.

MapsPeople vil rejse 85 DKKm i en børsnotering. Der er fortegnet for ca. 50 DKKm hvilket betyder vi private investorer får mulighed for at tage del i de resterende 35 DKKm. Dette resulterer samlet set i en markedsværdi på 370 DKKm og en Enterprise value (Markedsværdi - kontanter + gæld + warrants) på 317 DKKm. Selskabet forventer i slutningen af Maj måned af have "Annual Recurring Revenue" for i alt 30 DKKm, hvilket giver en P/ARR på 12.3 og en EV/ARR på 10.6.

Læs analysen:

https://www.andersegsvang.dk/mapspeople-ipo-analyse/?fbclid=IwAR3SqoHaHRp4AEFUOH9ya8uk-EbfUyWtpkOpJJ5ePHo9KMRlqoxRLLO3WY0



TRÅDOVERSIGT