Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Analyse af OrderYOYO


94387 Helge Larsen/PI-redaktør 17/6 2021 12:17
1
Oversigt

Denne analyse er udarbejdet af Anders Egsvang Investment Research i forbindelse med noteringen af OrderYOYO på Nasdaq First North Premier Growth markedet. Analysen er udarbejdet den 16. juni 2021

"Endnu en dansk softwarevirksomhed er nu på vej på Nasdaq First North. Virksomheden der denne gang er tale om, er OrderYOYO en softwarevirksomhed for mindre Take-away restauranter. OrderYOYO er IKKE en platform, som vi kender det fra JustEat, men derimod en Software-løsning, som vi nærmere kender fra Shopify. Alt det skal vi nok komme meget mere ind på senere i analysen.

OrderYOYO bliver børsnoteret til en Pre-money værdisætning (Før børsnoteringen) på 675 DKKm. Selskabet vil rejse ca. 59.4 DKKm ved noteringen og har før noteringen rejst 20 DKKm, som kun gælder hvis noteringen gennemføres. Det betyder " efter noteringen vil have rejst samlet 79.4 DKKm. Det bringer selskabet post-money værdisætning (efter noteringen) op på 754.4 DKKm.

Der er fortegnet for i alt 37.5 DKKm og med de 20 DKKm i "private placement" er der altså kun 21.9 DKKm tilbage til de private investorer". Læs hele analysen:


https://www.andersegsvang.dk/orderyoyo-analyse/?fbclid=IwAR1c2pm9YRHZe9Izc1x6Q6QhKe1zfgyZUtNtJtHlhi7T-dkWliBSqUXgdSgTRÅDOVERSIGT