Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Danske Bank


94697 Helge Larsen/PI-redaktør 27/6 2021 12:36
Oversigt

Trend: Kort sigt - Sidelænsinterval

Trend: Lang sigt - Sidelænsinterval

Aktuel pris: 113 kroner

Kort sigt:

Aktien har på kort sigt bevæget sig i sidelænsinterval siden januar 2021 og frem til idag. Her har aktien bevæget sig med bund og støtteniveau i kurs 100 DKK, og med top og modstandsniveau i kurs 125 DKK. I dag kan Danske Bank aktien handles til kurs 113 DKK.


Lang sigt:

På lang sigt har Danske Bank aktien bevæget sig i sidelænsinterval. Dette sidelænsinterval begyndte i november 2018 og er fortsat intakt idag. Her har aktien bevæget sig med bund og støtteniveau i kurs 68 DKK, og med top og modstandsniveau i kurs 148 DKK


Opadgående retning:

I opadgående retning har aktien første top og modstandsniveau i kurs 125 DKK. Dernæst i top og modstandsniveau i kurs 148 DKK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op, vil aktien være vendt til optrend. Samtidig vil aktien have fuldent en bundformation med toppe i 148 DKK og bund i 68 DKK. Teknisk set kan denne bundformation i første omgang give en mulighed for, at have sit target i kurs 220 DKK.


Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien ved bund og støtteniveau i kurs 100 DKK. Dernæst i bund og støtteniveau i kurs 80 DKK, og dernæst i bund og støtteniveau i kurs 68 DKK. Brud herunder vil bekræfte at aktien har vendt til nedtrend.


Afgørende toppe og modstandsniveauer:

125 DKK, 148 DKK, 195 DKK og 260 DKK.


Afgørende bunde og støtteniveauer:

100 DKK, 80 DKK og 68 DKK.


De tekniske indikatorer bevæger sig i nedadgående retning. RSI er faldende i styrke og bevæger sig lige over 50. MACD er ligeledes faldende og bevæger sig lige over sin signal linje. Ydermere, bevæger selve aktiekursen sig imellem sine glidende gennemsnit på 20 og 50, samt tæt på mid band af bolinger bands. Dette indikerer, at aktien vil faldende yderligere og søge mod bunden af sit sidelænsinterval.

Af ProInvestors AnalyseteamTRÅDOVERSIGT