Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Corona vaccine forbliver en pengemaskine


95055 Occam 10/7 2021 09:06
Oversigt

"Pfizer and BioNTech announced Thursday they are developing a Covid-19 booster shot intended to target the delta variant." https://www.cnbc.com/2021/07/08/pfizer-says-it-is-developing-a-covid-booster-shot-to-target-the-highly-transmissible-delta-variant.html

Der kommer vedvarende indtjening, mens varianterne fortsætter ned gennem det græske alfabet.13/7 2021 20:23 bgadk 195153Ja, vi slipper ikke af med SARS-COV2 lige foreløbig: Den kamp ER tabt. Og den skal nok blive ved med at mutere - der er mere end nok af menneskelige værter at tage fat i.

Rent vaccinemæssigt er mRNA vaccinerne de foreløbige vindere. Hurtige at udvikle og uden de helt alvorlige bivirkninger, som vil få sundhedsmyndighederne til at tøve, hvis man skal vaccinere hele befolkningen hvert andet år. (hvilket er mit bud....).

Og den indtægtsstrøm (og dokumenteret sikkerhedsprofil i massive vaccinations programmer) kan bruges til at lave mRNA vacciner mod en lang række andre sæson sygdomme.

BioNTech har endnu ikke en positiv EPS ifølge Yahoo, men det skal nok komme. Og en markedsværdig på 50 mia USD, er vel heller ikke helt skæv. Jeg ved ikke hvordan deres kontrakt med Pfizer er skruet sammen, men et par mia USD skulle de vel nok kunne tjene i 2021 og 2022.

Man skal nok være klar over, at netop et selskab som BioNTech meget vel kan tænkes at hente penge på aktiemarkederne i den nuværende situation, hvor de har den offentlige opmærksomhed som giver dem adgang til masser af kapital...TRÅDOVERSIGT