Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Vestas


95128 Helge Larsen/PI-redaktør 13/7 2021 08:12
1
Oversigt

Trend: Kort sigt - Sidelænsinterval

Trend: Lang sigt - Sidelænsinterval

Aktuel pris: 248 DKK

Kort sigt:

Aktien har på kort sigt bevæget sig i sidelænsinterval siden april 2021 og frem til i dag. Her har aktien bevæget sig med bund og støtteniveau i kurs 210 kroner, og med top og modstandsniveau i kurs 277 kroner.

I dag kan Vestas aktien handles til kurs 248 DKK.

Lang sigt:

På lang sigt har Vestas aktien bevæget sig i sidelænsinterval. Dette sidelænsinterval begyndte i november 2020 og er fortsat intakt idag. Her har aktien bevæget sig med bund og støtteniveau i kurs 194 DKK, og med top og modstandsniveau i kurs 321 DKK, der ligeledes er aktiens all time high.


Opadgående retning:

I opadgående retning har aktien første top og modstandsniveau i kurs 259 DKK. Dernæst i top og modstandsniveau i kurs 277 DKK, og dernæst i top og modstandsniveau i kurs 321 DKK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op, vil aktien frembringe et stærkt køb signal, da det er brud af ny all time high. Dette brud vil bekræfte at aktien har brudt ud af sit sidelænsinterval og vendt til optrend. Ligeledes vil aktien have fuldendt en bundformation med toppe i kurs 321 DKK, og bund i kurs 194 DKK. Med denne bundformation vil man teknisk set, kunne have sit target helt oppe i 440 kroner, der også vil være ny all time high.

Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien ved bund og støtteniveau i kurs 210 DKK. Dernæst i bund og støtteniveau i kurs 194 DKK, og dernæst i bund og støtteniveau i kurs 194 DKK. Brud herunder vil bekræfte at aktien har brudt ud af sit sidelænsinterval og vendt til nedtrend.


Afgørende toppe og modstandsniveauer:

259 DKK, 277 DKK og 321 DKK.


Afgørende bunde og støtteniveauer:

210 DKK, 194 DKK og 160 DKK.


De tekniske indikatorer bevæger sig i sidelænsinterval. RSI bevæger sig lige over 50. MACD bevæger sig lige over sin signal linje. Ydermere, bevæger selve aktiekursen sig lige over sine glidende gennemsnit på 20 og 50, samt tæt på mid band af bollinger bands. Dette indikerer, at aktien vil fortsætte sin sidelænsinterval.

Af ProInvestors Analyseteam
TRÅDOVERSIGT