Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Novo Nordisk


95165 Helge Larsen/PI-redaktør 14/7 2021 06:20
2
Oversigt

Trend: Kort sigt - Op

Trend: Lang sigt - Op

Aktuel pris: 545 DKK

Kort sigt: Aktien har på kort sigt bevæget sig i optrend siden marts 2021 og frem til idag. Her har aktien bevæget sig med bund og støtteniveau i kurs 420 DKK, og med top og modstandsniveau i kurs 547 DKK, der ligeledes er ny all time high. I dag kan Novo Nordisk aktien handles til 545 DKK.

Lang sigt:

På lang sigt har Novo Nordisk aktien været i optrend, og derfor er der god grund til at aktien vil fortsætte med at stige, og bryde den senste top og modstandsniveau nedefra og op i kurs 547 DKK. Denne kurs i 547 DKK, er ligeledes aktiens all time high, og dermed et stærkt købssignal. Aktien har været i optrend siden november 2016 og er fortsat intakt idag. Her lå den i bund og støtteniveau i kurs 218 DKK, og steg til top og modstandsniveau i kurs 547 DKK.
Opadgående retning:

I opadgående retning har aktien top og modstandsniveau i kurs 547 DKK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op, vil aktien frembringe et stærkt køb signal, da det er brud af ny all time high. Tidligere har aktien fuldendt en bundformation, med toppe i kurs 415 DKK og bund i kurs 218 DKK. Med denne bundformation vil man teknisk set, kunne have sit target oppe i kurs 615 DKK, der også vil være ny all time high.


Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien ved bund og støtteniveau i kurs 475 DKK. Dernæst i bund og støtteniveau i 420 DKK. Dernæst i bund og støtteniveau i kurs 331 kroner.
Brud herunder vil bekræfte at aktien har vendt til nedtrend.

Afgørende toppe og modstandsniveauer:

547 DKK.


Afgørende bunde og støtteniveauer:

475 DKK, 420 DKK, 331 DKK og 218 DKK.


De tekniske indikatorer ser kursstærke ud. RSI er over 50. MACD er positiv og over sin signal linje. Ydermere, er selve aktiekursen over sine glidende gennemsnit på 20 og 50, samt tæt på high band af bolinger bands. Dette indikerer, at aktien vil fortsætte sin optrend.

Af ProInvestors Analyseteam
TRÅDOVERSIGT