Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Pandora


95441 Helge Larsen/PI-redaktør 25/7 2021 12:06
Oversigt

Trend: Kort sigt - Op

Trend: Lang sigt - Op

Aktuel pris: 838 kroner


Kort sigt:

Aktien har på kort sigt bevæget sig i optrend siden januar 2021 og frem til idag. Her har aktien bevæget sig med bund og støtteniveau i kurs 560 DKK, og med top og modstandsniveau i kurs 879 DKK. Idag kan Pandora aktien handles til kurs 838 DKK.


Lang sigt:

På lang sigt har Pandora aktien været i optrend, og derfor er der god grund til at aktien vil fortsætte med at stige, og bryde den senste top og modstandsniveau nedefra og op i kurs 879 DKK. Aktien har været i optrend siden marts 2020 og er fortsat intakt idag. Her lå den i bund og støtteniveau i kurs 179 DKK, og steg til top og modstandsniveau i kurs 879 DKK.


Opadgående retning:

I opadgående retning har aktien første top og modstandsniveau i kurs 879 DKK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op, vil aktien bekræfte fortsættelsen af sin optrend.
Nedadgående retning: Her er der støtte til aktien første gang ved bund og støtteniveau i kurs 681 DKK. Dernæst i bund og støtteniveau i 560 DKK, og dernæst i bund og støtteniveau i 387 DKK Brud herunder oppefra og ned, vil bekræfte at aktien er vendt til nedtrend.


Afgørende toppe og modstandsniveauer:

879 DKK.


Afgørende bunde og støtteniveauer:


681 DKK, 560 DKK og 387 DKK.


De tekniske indikatorer ser kursstærke ud. RSI er over 50. MACD er positiv og over sin signal linje. Ydermere, er selve aktiekursen over sine glidende gennemsnit på 20 og 50, samt tæt på high band af bolinger bands. Dette indikerer, at aktien vil fortsætte sin optrend.

Af ProInvestors Analyseteam

PNDORA.CO
TRÅDOVERSIGT