Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ViroGates - overset Covid19 aktør?


97191 Match 22/9 2021 11:44
2
Oversigt

Jeg har fulgt ViroGates fra FirstNorth segmentet over en længere periode, fordi selskabet og dets produkter ikke rigtigt er blevet inddraget/vurderet i forbindelse med Covid19 pandemien.

Hovedproduktet er en patenteret biomarkør, der måler omfanget af proteinet suPAR i blodet hos mennesker. suPAR er en præcis indikator for sygdom i kroppen, for alvorlighed og progression af sygdom. ViroGates' suPARnostic kan måle dette omfang og være med til at forebygge progression og død. Du kan finde meget mere information på ViroGates website.

ViroGates samarbejder med en række anerkendte og markante firmaer på diagnoseområdet. SuPARnostic er godkent til brug på Roche Diagnostics cobas maskiner, på Siemens Healthineers ADVIA XPT, på Atellica og Abbott Labs Architect samt Alinity maskiner. Det giver et fint kvalitetsstempel for suPARnostic produktet.

ViroGates aflagde H1 regnskab den 19/8 og kunne meddele, at omsætningen steg 223% i halvåret. Nu er omsætningen endnu beskeden, så den flotte stigning dækker over en omsætning på 3,9 mio. kr. i 2021 i forhold til 1,2 mio. kr. i 2020. Der er underskud på driften i H1 2021 på 9,3 mio. kr.
Aktien er illikvid og man skal derfor være ekstra opmærksom på de manglende muligheder for hurtigt salg af aktien, hvis man vil ud af den.

En afgørende begivenhed for ViroGates forventes i løbet af oktober måned, idet ViroGates har en ansøgning liggende i EMA til godkendelse for en randomiseret test kaldet "SAVE-MORE" , der har vist positive resultater, og en godkendelse i EMA vil betyde udvidelse af brugen af ViroGates' produkt og dermed væsentlig højere omsætning og indtjening.

Jeg synes, at aktien er spændende med perspektiver for det eksisterende produkt samt et produkt undervejs - suPARnostic POC+ - som jeg ikke ved noget om på nuværende tidspunkt.
Jeg har under turbulensen i mandags - 20/9 - købt godt op i aktien, og vil supplere såfremt den - mod forventning - skulle gå under kurs 170 kr. igen.



TRÅDOVERSIGT