Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Q3 fra ViroGates og paniksalg.


98476 Match 11/11 2021 16:43
3
Oversigt

Lidt over middag kom der Q3 regnskab fra det lille bioteknologiske selskab ViroGates. Og det gav panik på sælgersiden, således at selskabet en overgang gik i supension på grund af det bratte fald på 15%.
Det var ærgerligt for sælgeren og heldigt for køberne - efter min mening. Jeg fik også købt lidt i øvrigt.

Et af de kommende stjerneprodukter fra ViroGates og den østrigske samarbejdspartner GENSPEED Biotech GmbH - et produkt, der hedder suPARnostic POC+ skulle have været på markedet her sidst i 2021, men bliver forsinket på grund af "generelle analytiske performance parametre". Nu bliver det først klar til markedet i H1 2022. Produktet er vigtigt for ViroGates, fordi det henvender sig langt mere bredt end produktet suPARnostic, der bruges til analyser på hospitaler mm.

suPARnostic POC+ kan ved hjælp af en bloddråbe fra et fingerprik give oplysninger om generelle inflammatoriske tilstande i patientens krop - også ellers raske mennesker kan bruge testen.
Men den er altså ikke stoppet - den kommer påmarkedet i H1 2022. Lidt ærgerligt.

Regnskabet er selvfølgelig præget af omkostninger til udvikling og salg af suPARnostic. Omsætningen steg fra ca. 3,1 mio. kr. til ca. 5,1 mio. kr. i de første tre kvartaler. Tab på driften beløb sig til minus ca. 15 mio. kr. og der er ca. 17,5 mio. kr. tilbage i kassen, og det forventer ViroGates, at det kan slå til indtil der kommer flere indtægter.

På baggrund af de tal er det selvfølgelig klart, at der her ikke er tale om et "miniGENMAB", men et selskab man som investor skal have tålmodighed og ret stærker nerver til at beholde i portefølgen. Man kunne ende med at blive belønnet for indsatsen!



11/11 2021 18:50 Match 198484



Det endte lidt hidsigt, kan jeg roligt konstatere! Det er svært at komme ud af en lille illikvid aktie, og det kan give smæk. Jeg købte lidt mere sidst på dagen, men det er absolut ikke en købsanbefaling!



14/11 2021 11:39 PeterDRasmussen 098546



Jeg tror især det er denne del man er bange for: "Tab på driften beløb sig til minus ca. 15 mio. kr. og der er ca. 17,5 mio. kr. tilbage i kassen, og det forventer ViroGates, at det kan slå til indtil der kommer flere indtægter". Mon ikke de skal ud og hente flere penge? Jeg har haft Virogates siden de kom på børsen og de har et spændende produkt. Det går bare for langsomt og de brænder penge.

Jeg vil afvente og evt. supplere når de kommer med enten bedre tal/nyheder eller hvis de skal hente flere penge :)



TRÅDOVERSIGT