Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Stor rotation i markedet - pas på bølgerne


99078 2/12 2021 08:58
4
Oversigt

Der var en ret stor og interessant rotation i går. Der var ikke hoved og hale i nyheder vs. de fald vi så i markedet der ellers startede positivt*. Et selskab som SEA faldt med hele 9% uden nyheder. Også MercadoLibre faldt med 7% - også uden nyheder - efter den er blevet sønderbanket den seneste uge. Unity som der var lidt pip fra faldt med 12% - i min optik ikke nyheder der burde skabe det fald - faktisk burde deres overtagelse på en normal dag betyde en rimelig god uptrend.

Kæledækkerne Tesla, Facebook og Nvidia faldt også ca. 4%.

Der var dog lidt opmuntring at spore, for Micron som er underdrejet value - steg.
Jeg lagde også mærke til at "defensive tech" aktier som - Microsoft, Apple og Google holdt skindet på næsen.

Alt det siger mig, at dagen der startede så godt ud, var den perfekte dag at rotere i. At der er høje bølger lige nu er åbenlyst. Nu handler det for mig om, at jeg allerede har sat mine lange positioner og så bevare overblikket. Jeg håber i andre også har sat kursen og holder hånden roligt på rattet :−)

*Redigeret: Grunden til jeg siger at jeg havde svært ved at finde hoved og hale i bevægelsen er, at jeg selv sidder i to selskaber som tidligere har bevæget sig kraftigt i forhold til stay-at-home, og de faldt begge med et brag - henholdsvis 4,5% og 6%, så derfor havde jeg lidt svært ved at se begrundelserne for hvor investorerne bevægede sig hen.TRÅDOVERSIGT