Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmab


99183 Jørgen Brix-Hansen 6/12 2021 12:59
Oversigt

For mig er det uforståeligt at Genmab's kurs ikke ligger væsentlig højere. I det sidste år har der ikke været nogle dårlige nyheder - tværtimod - bare tænk på Johnson & Johnson's udtalelse om Genmab's produkter på vej: "hvis det går godt har disse produkter et potentiale på op til 70 milliarder. Kursen reagerede stort set ikke på dette, hvilket er ubegribeligt, da det ikke kommer fra Genmab, men fra en samarbejdspartner. Jeg ved at biotekselskaber's kurs kører ned, når der ikke kommer nyheder, men Genmab kommer jo jævnligt med store og små positive historier. Det er tilsyneladende troen på fremtiden og dermed potentialet den er gal med i brede kredse. Tiden vil overbevise mange tvivlere.



8/12 2021 02:20 199268



Hej Jørgen.

Enig i dine betragtninger og tror også, at fremtiden tegner sig lys for Genmab og investorerne, der fattes tålmodighed i stor stil. At kursen ikke har flyttet så nævneværdigt i 2021, kan skyldes mange forhold som global usikkerhed som eksempelvis covid udviklingen, renteprognosen (inflationsforventningen) og en forsat diskussion mellem value og vækst-investering.

I denne "usikre" tid, hvor det trods alt går nogenlunde godt world wide, set med de helt store briller, så finder man stor trøst i det faktum, at Genmab forretningen, med nuværende godkendte produkter, leverer varen tæt på 100 %.

Tilbage står usikkerhed omkring afkastet på investeringer som koster en del RD omkostninger her og nu, mens udsigten til nye indtægtskilder ligger lidt ude i fremtiden. Det koster på kursen med ovenstående usikkerheder in mente.

Det drysser med gode nyheder, der indikerer, at Genmab forsat bevæger sig på rette vej, hvad angår den sene såvel tidlige pipeline og investeringerne er og bliver et nødvendigt onde til, at bringe Genmab videre til næste niveau. Med en forventning om, at Epco lanceringen, hvis alt går vel, kan lande slut 2022, kan Epco være fyrtårnet i tågen, der meget vel kan gøre, at vi kan skimte kurs 4000 i horisonten, i stedet for kurs 3000.

Mens denne udvikling pågår, kan vi nyde kerneforretningen, der holder en endog solid hånd under kursen samt finansiere Genmabs forsatte udvikling.

/LLi






TRÅDOVERSIGT