Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Flere positive nyheder fra FOM Technologies


99396 Match 12/12 2021 22:02
2
Oversigt

Det er lidt svært for de små selskaber på FirstNorth at trænge igennem med nyheder, der skaber mere viden og tillid til deres vækst. De større finansmedier beretter om ordrer og nye tiltag i disse selskaber, men så er det jo godt, at vi har ProInvestor og vores debat-forum til at fortælle om de selskaber, som vi har investeret i, og som vi synes fortjener, at få udbredt deres positive nyheder.

FOM Technologies har nemlig i to omgange - 6/12 og 9/12 - på deres investor-site meddelt, dels at de er blevet optaget som medlem af et førende amerikansk konsortium for forskning i solenergi, kaldet US-MAP. CEO i FOM udtalte i den anledning: "Det er helt unikt, at vi som lille dansk teknoloigvirksomhed nu sidder med om bordet, og har indvirkning på den strategiske retning af solenergiforskning i USA."

Og den 9/12 meddelte FOM, at print- og kopigiganten Xerox Holding Corp. tildelte FOM en kontrakt på slot-die coating udstyr.
I den anledning udtalte CEO:" Det er en kæmpe anerkendelse at skulle levere udstyr til en virksomhed som Xerox, opfinderen af både laserprinteren og fotokopieringsmaskinen, og i en vis henseende den første Apple PC..."

I begge meddelelser fortæller FOM, at nyhederne ikke ændrer ved den økonomiske guidance for 2021.

Til gengæld vurderer jeg, at vi her har at gøre med et spændende selskab, der med stor sandsynlighed vil blive ved med at tiltrække store ordrer fra anerkendte aktører.

Her kommer link til børsmeddelelserne:

https://www.fomtechnologies.com/investor/announcements-and-reports



13/12 2021 09:16 joman18 099400



Ja - Det må blive en af fremtidens virksomheder!



TRÅDOVERSIGT