Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

SAS i code-share samarbejde med Continental - nyhedsbrev

26-05-10 kl. 26/5 2010 06:21 | SAS 20,10 (+2,55%)

SAS og det amerikanske luftfartsselskab Continental har indgået et codeshare-samarbejde, der omfatter 36 destinationer i USA samt 20 destinationer i Norden og Europa. Det skriver nyhedsbrevet Boardingnews.

Continental flyver dagligt fra alle tre skandinaviske hovedstæder til Newark-lufthavnen ved New York. SAS flyver derimod dagligt fra Stockholm og København til Newark. Tilsammen har de to selskaber således fem daglige afgange mellem Skandinavien og Newark.

Continental skiftede i slutningen af oktober fra Skyteam-alliancen til Star Alliance, hvori SAS indgår. Det har betydet, at SAS og Continental har ansøgt om og fået de amerikanske myndigheders godkendelse til code-share samarbejde på en lang række ruter.

Code-share samarbejdet er meget omfattende og inkluderer 36 destinationer i USA, hvor SAS-rutenummeret kan anvendes på flyvninger foretaget af Continental. Der er samtidig 20 nordiske og europæiske destinationer i den del af samarbejdet, der omfatter de flyvninger, der foretages af SAS med et Continental-rutenummer.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Skriv en kommentarer til denne artikel:


Send kommentar


Kursinfo - SAS

PRIS 20,10
ÆNDRING +0,50 (+2,55%)
ÅBEN 19,70
SIDSTE LUK 19,60
DEBAT SAS: Ryanair advarer om en "kold"...
OMX Børsmeddelelser
-

RELATEREDE NYHEDER