Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Aktier/tendens: Små fald i vente

15-06-11 kl. 15/6 2011 06:27 | IC Companys 155,00 (-1,27%) | Vestas Wind Systems 572,50 (+1,60%) | Danske Bank 242,50 (-0,49%) | Exiqon 17,80 (0,00%)

De europæiske aktieindeksfutures ligger onsdag morgen med fald i omegnen af 0,2 pct., og det danske eliteindeks ventes at følge trop med en lille pil ned.

Vestas kan få lidt opmærksomhed i forbindelse med konkurrenten Siemens Wind Powers præsentation af investeringsplaner. C20-indekset lukkede tirsdag 0,4 pct. højere i 440,61.

- Vi venter at åbne fladt til marginalt ned efter USA lukkede med pæne stigninger tirsdag. Det er fortsat den græske gældskrise som sætter dagsordenen, efter de europæiske finansministre ikke kan blive enige en ny græsk hjælpepakke. Investorerne vil onsdag afvente den amerikanske industriproduktion og det regionale erhvervstillidsbarometer for New York, siger aktiehandler hos Jyske Bank Tina Georgi.

Vestas: Onsdag formiddag løfter Siemens Wind Power planerne for udbygning af de danske aktiviteter, hvilket forventes at føre til nye job. Det sker som et resultat af øget efterspørgsel af vindmøller til bl.a. Nordsøen. Det skriver Berlingske Business. Vestas steg tirsdag 3,0 pct. til kurs 150,8

Pandora: Jesper Nielsen, kendt som "Kasi-Jesper" hævder at have over en mia. kr. til gode fra Pandora, for en aftale i forbindelse med børsnoteringen af smykkeproducenten, hvor Kasi-Jesper blev købt ud. Pandora selv har kun afsat 518 mio. kr. til Kasi-Jesper. Det skriver Børsen onsdag. Pandora lukkede tirsdag 1,4 pct. lavere i kurs 159.

IC Companys: Den spanske tøjkoncern Inditex overgik markedsforventningerne i første kvartal, der løb frem til udgangen af april. Nettoresultatet landede på 332 mio. euro, mens analytikere ifølge Bloomberg News blot havde ventet et resultat på 316 mio. euro. Nettoomsætningen steg til 3,0 mia. euro fra 2,7 mia. euro i samme periode året før. Det var helt på linje med markedsforventningerne. IC Companys steg 0,8 pct. til kurs 242.

Bankerne: 17 danske banker lever ikke op til de kommende krav til kapitalberedskabet. Det kan betyde, at bankerne ikke kan låne penge. Det skriver Berlingske Business. Danske Bank steg 2,0 pct. til kurs 102.

TDC: Sammenlægningen af Telias og Telenors mobilnet betyder en overhaling af TDC. Konkurrenterne 3 og TDC bifalder samarbejdet, som de forventer lægger en dæmper på lavprisselskabernes fremgang. TDC endte 1,1 pct. højere i kurs 47,3

Bavarian Nordic: Biotekselskabet har landet en ordre på levering af sin koppevaccine Imvamune til det danske forsvar og et europæisk NATO-land. Vaccinerne leveres i år, meddeler Bavarian Nordic, der ikke offentliggør værdien af de to kontrakter. Ordrerne påvirker ikke selskabets forventninger til indeværende år. Bavarian Nordic tabte tirsdag 2,1 pct. til kurs 70.

Exiqon: Jyske Bank genoptager dækningen af biotekselskabet med anbefalingen "køb" og et kursmål på 18 kr. Exiqon lukkede uændret i kurs 11,8.

Redaktion +45 33 30 03 35 Ritzau Finans




Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - IC Companys

PRIS 155,00
ÆNDRING -2,00 (-1,27%)
ÅBEN 157,00
SIDSTE LUK 157,00
DEBAT Investech anbefaler: BOCONCEPT, IC...
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER