Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Exiqon: Stor kortsigtet risiko, men anbefaling op - ugebrev

20-06-11 kl. 20/6 2011 05:30 | Exiqon 17,80 (0,00%)

Aktieugebrevet løfter anbefalingen af Exiqon fra "salg" til "neutral" og løfter kursmålet til 9 kr. på seks måneders sigt, men understreger, der er stor risiko på kort sigt i aktien. Aktien lukkede i 12,8 kr. fredag.

Exiqons diagnostiske tyktarmskræft er efter ugebrevets opfattelse det primære aktiv i pipelinen, og potentialet er stort da ingen test p.t. er markedsgodkendt på dette felt. Men testen er fortsat nogle år fra markedet, og det stiller krav til Exiqons økonomiske prioritering.

- Den likvide beholdning er presset, og selskabet brænder fortsat for mange penge af. I 1. kvartal brændtes således 6,7 mio. kr. af, og selvom det er positivt, at man nu så småt er ved at skabe balance mellem udgifter og indtægter, tvivler vi på, at yderligere en emission kan undgås, skriver ugebrevet.

Med til at skabe den kortsigtede risiko er også det forhold, at der inden årets udgang ventes at falde afgørelse i en verserende patentstrid med danske Santaris Pharma - den anden store spiller indenfor Exiqons forretningsfelt.

- Det er umuligt at spå om udfaldet uden at kende det detaljerede indhold af sagen, men da der er ca. 100 mio. kr. på spil, vil en afgørelse til fordel for Exiqon kunne sende aktien op mod kurs 20 kr. pr. aktie, vurderer ugebrevet. Omvendt ventes et negativt udfald at slå bunden ud af Exiqon-aktien, og kursen vil droppe som en sten til omkring 5 kr. pr. aktie.

Claus Mikkelsen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Exiqon

RELATEREDE NYHEDER