Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Zealand Pharma/CSO: Klinisk frekvens stiger fremover

20-09-11 kl. 20/9 2011 14:12 | Zealand Pharma 117,50 (-0,42%)

Zealand Pharma har trods selskabets lidenhed, så mange ting i pipelinen, at der i gennemsnit føres et middel i klinisk udvikling for hver 18. måned. Og frekvensen vil stige fremover, siger biotekselskabets direktør for forskning og udvikling (CSO) Christian Grøndahl på Dansk Aktionærforenings aktiemesse i København.

- Vi prøver at holde os til den størrelse vi har i dag - helst ikke mere end 100 mennesker. For vi tror på, at små selskaber er mere fokuserede. Og hidtil har vi bevist at det virker, siger Christian Grøndahl der peger på selskabet over de seneste halvandet år har landet to endog meget store aftaler med henholdsvis Sanofi og Boehringer som har givet trecifrede licensbetalinger med potentiale på meget mere.

Zealand Pharmas pipeline giver R&D topchefen anledning til at tro, at selskabet i en ikke så distanceret fremtid kan føre et medikament i klinisk fase en gang om året. Og finansieringen er ikke længere et problem.

- Vi har midlerne - og med de kommende milepælsbetalinger vil indtægterne overstige udgifterne, for selv ikke jeg vil være i stand til at brænde så mange penge af. Så vi bliver profitable i løbet af få år, lyder det fra Christian Grøndahl.

Flemming Kruhøffer +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Zealand Pharma

PRIS 117,50
ÆNDRING -0,50 (-0,42%)
ÅBEN 118,00
SIDSTE LUK 118,00
DEBAT ZEALAND PHARMA - NY LEDELSE I USA
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER