Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Greentech opnår permanent nettilslutning for Monte Grighine

04-10-11 kl. 4/10 2011 07:07 | Greentech Energy 6,55 (0,00%)

Greentech Energy Systems har opnået permanent nettilslutning for det italienske vindmølleprojekt Monte Grighine. Samtidig er der indgået og underskrevet aftale om afslutning af alle udestående juridiske procedurer hos de regionale myndigheder på Sardinien, skriver selskabet i en meddelelse.

Greentech betragtes herefter projektet som 100 pct. afsluttet, hvilket får en række positive konsekvenser for selskabet, herunder at det kan trække på de resterende 2,5 mio. euro af projektfinansieringen. Desuden bortfalder garantier på op til 124,7 mio. euro stillet af Greentech over for de projektfinansierende banker, og ligeledes garantier på op til 60 mio. euro stillet over for EDF EN.

Flemming Thestrup Andersen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
doodha, 4/10 2011 09:36
Dermed blev der også - langt om længe - sat punktum for den ulykkelige og fejlagtige ankesag.
Den sag der blev anledning til et voldsomt short-angreb, hvorefter gearede positioner faldt som domino-brikker og følgelig kurs-lavine for godt tre år siden.

collersteen, 4/10 2011 10:07
Ja, det er fint at denne sag nu endelig ser ud til at være afsluttet og vi igen får en udmærket nyhed fra GES.
Men jeg må indrømme, at jeg i bagklogskabens klare lys finder at store dele af kursfaldet desværre ser ud til at have været berettiget. Indtil videre savner jeg i hvert fald at se noget bedre rentabilitet i de opstillede parker. Vi er faktisk meget langt fra noget der ligner acceptabel vind på samtlige opstillede parker og det er jo desværre noget der skal koste på kursen ift. "gamle dage"


Skriv en kommentarer til denne artikel:


Send kommentar


Kursinfo - Greentech Energy

PRIS 6,55
ÆNDRING 0,00 (0,00%)
ÅBEN 6,55
SIDSTE LUK 6,55
DEBAT Stor købsinteresse for sol- og...
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER