Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ambus Lars Rønn ny administrerende direktør i NMS Medico.

11-11-11 kl. 11/11 2011 10:58

Det tidligere medlem af Ambus koncernledese Lars Rønn tiltræder 1. december som administrerende direktør i selskabet Nordic Medical Supply Holding. Det oplyser NMS Medico.

NMS Medico er leverandør af udstyr til hospitaler og privatklinikker. Selskabet har gennem partnerskab med førende globale leverandører og hospitaler opbygget en markedsposition i Norden, de Baltiske lande samt UK indenfor blandt andet ortopæd- og sportskirurgien, samt kapitalvarer til operationsstuer.

Lars Rønn kommer fra en stilling som Executive Vice President Sales & Marketing i Ambu, hvor han havde det overordnede ansvar for selskabets salgs- og markedsføringsaktiviteter.

NMS Medico´s direktion består herefter af Lars Rønn og økonomidirektør Bo Vendelboe. Selskabets nuværende administrerende direktør og ejer, Kim Hafstrøm, fortsætter aktivt med udvikling af koncernen og som medlem af bestyrelsen for NMS Medico.

Claus Mikkelsen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans




Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Skriv en kommentarer til denne artikel:


Send kommentar