Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Zealand Pharma glæder sig over gode resultater med lixisenatid

06-12-11 kl. 6/12 2011 06:31 | Zealand Pharma 117,50 (-0,42%)

Zealand Pharmas partner Sanofi har opnået gode resultater med det fra Zealand Pharma indlicenserede lægemiddel lixisenatid i kombination med Lantus. Det glæder selskabet.

Kombinationen af de to lægemidler viste en signifikant reducering af langtidsblodsukkerniveauet hos patienter med type 2 diabetes samt blodsukkerniveauet to timer efter et måltid i forhold til Lantus alene.

- Vi er særdeles glade for den vedvarende strøm af stærke resultater fra GetGoal studierne, som understøtter lixisenatids unikke kliniske profil. Det positive udfald af GetGoal Duo 1 studiet udgør yderligere afgørende dokumentation for at anvende lixisenatid i kombination med Lantus til behandling af type 2 dibates. Lantus er det absolut førende basal insulinprodukt i verden, og resultaterne fra Goal Duo viser, at behandling med lixisenatid i tillæg til behandling med Lantus kan være til betydelig fordel for patienterne, skriver administrerende direktør for Zealand Pharma David Solomon i en meddelelse.

Redaktion +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Zealand Pharma

PRIS 117,50
ÆNDRING -0,50 (-0,42%)
ÅBEN 118,00
SIDSTE LUK 118,00
DEBAT ZEALAND PHARMA - NY LEDELSE I USA
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER