Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hartmann/Stadil: Bestyrelsen har gjort det rigtigt godt - men vi vil tættere på

20/6 11:03

Der ligger ikke noget større dramatik bag beslutningen fra storaktionæren om at skifte ud i bestyrelsen hos emballagevirksomheden Brdr. Hartmann.

Det sagde den nuværende bestyrelsesformand, Jan Klarskov Henriksen, mandag til MarketWire, og det bekræftes tirsdag også af Christian Nicholas Stadil, som er ejer af og administrerende direktør i Thornico, som har foreslået ændringerne.

- Jeg deler til fulde hans beskrivelse af forløbet. Den tidligere bestyrelse har gjort det rigtig godt, men vi ønsker at komme lidt tættere på selskabet uden dog selv at sidde i bestyrelsen, skriver Christian Nicholas Stadil i en mail til MarketWire.

Mandag sagde Hartmanns bestyrelsesformand siden 2020, Jan Klarskov Henriksen, at han har "noteret sig" storaktionærens ønske om at skifte ham ud af bestyrelsen, men han afviste, at der havde været kontroverser med storaktionæren.

- Vi har noteret os fra hovedaktionærens side af, at han ønsker at være tættere på virksomhedens drift og de strategiske beslutninger, der skal tages - og det har vi taget til efterretning.

- Men nej, der har ikke været kontroverser - men jeg ønsker ikke, at gå ind i en yderligere dialog om, hvad vi med en enkeltaktionær har haft af diskussioner her, sagde Jan Klarskov Henriksen.

Som nye i bestyrelsen foreslår Thornico Holding Henrik Marinus Pedersen som formand og Marianne Schelde, og storaktionæren foreslår i øvrigt næstformand Michael Strange Midskov genvalgt.

Henrik Marinus Pedersen er administrerende direktør for Ovodan Egg Group, mens Marianne Schelde er finansdirektør, CFO, for Thornico Holding.

- De nævnte nye medlemmer er yderst kapable med dyb 20 årig ++ indsigt og erfaring inden for branchen som relaterede brancher, skriver Christian Nicholas Stadil.

Brdr. Hartmann vil i henhold til selskabets vedtægter indkalde til en ekstraordinær generalforsamling inden for to uger.

.\\˙ MarketWire