Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Microsofts opkøb af spiludvikler oplever endnu et bump på vejen

14/7 07:13

Microsofts og spiludvikleren Activision Blizzard overvejer at skille sig af med dele forretningen for at komme de amerikanske konkurrencemyndighederne Federal Trade Commission, FTC, i møde.

Det drejer sig om en del af deres cloud-gaming i Storbritannien, som selskaberne overvejer at opgive noget af kontrollen over.

Det fremgår af Bloomberg News, der har talt med personer, som har kendskab til sagen.

Det kunne indebære at sælge de cloud-baserede rettigheder til spil i Storbritannien til en spil- eller internetbaseret computervirksomhed eller en investeringsfond.

Torsdag meddelte FTC, at den havde anmodet en appelret om at sætte Microsofts overtagelse af Activision Blizzard for 69 mia. dollar på pause, mens myndighedernes forsøg på at blokere opkøbet stadig behandles, fremgår det af Bloomberg News.

Microsoft og Activision mener fortsat, at det er muligt at gennemføre opkøbet inden deadline den 18. juli, der vil være den største nogensinde i videospilsindustrien ifølge Bloomberg News.

Tidligere på ugen afviste en distriktsdomstol at blokere for en gennemførelse af overtagelsen af Activision Blizzard.

FTC har annonceret en administrativ proces, som ventes indledt i starten af august, for at stoppe opkøbet, der menes at underminere konkurrencen.

.\\˙ MarketWire