Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Altor køber yderligere op i FLSmidth og bliver største investor

17/8 14:59

Altor Invest har torsdag annonceret købet af yderligere 2,21 mio. aktier FLSmidth for 315 kr. per styk.

Det rapporterer Bloomberg News.

Dermed har investeringsselskabet øget sin andel i det danske ingeniørselskab til 14,9 pct., som er den grænse, Altor har lovet at holde sig under frem mod kvartalsregnskabet fra FLSmidth, som offentliggøres 30. september.

Altor er nu den største investor i FLS.

- Vi er naturligvis glade for støtten fra vores nu største investor, vi ser det som en tillidserklæring til at vi er på rette vej med vores transformationsrejs, udtaler FLS' finansdirektør Roland M. Andersen.

Hos Altor ser man langsigtet potentiale i ingeniørkoncernen.

- Siden vores første investering i FLSmidth tidligere i år er vores positive syn på virksomheden kun blevet styrket. Vi er fortsat glade selskabets strategiske retning og de attraktive langsigtede grønne omstillingsmuligheder, der understøtter den. Vi er imponerede over det dygtige ledelsesteam og deres evne til at eksekvere på de strategiske planer, skriver Altor i forbindelse med aktiekøbet.

FLSmidth-aktien har dagen igennem ligget i toppen af C25-indekset. Ved eftermiddagstid ligger aktien med en stigning på 5,6 pct. til 300,60 kr.

.\\˙ MarketWire