Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Demant: Interacoustics lancerer ny kvalitativ høretest ved EUHA-messe

19/10 09:53

Demants forretning for diagnostiske instrumenter har gennem Interacoustics-brandet lanceret en ny form for høretest, der kan give et mere kvalitativt billede af hørehæmmedes hørelse.

Den nye test - Audible Contrast Threshold (ACT) - blev officielt lanceret onsdag og kan opleves på denne uges messe hos den europæiske brancheforening for audiologer, Europäische Union der Hörakustiker (EUHA), i Nürnberg i den tyske delstat Bayern.

Og ifølge Søren Nielsen, der er topchef hos Demant, er det en "meget relevant" lancering for hele høresektoren, fordi det giver audiologerne langt bedre forudsætninger for at tilpasse ethvert høreapparat - uanset hvem producenten er - langt mere præcist til den enkelte brugers behov.

Traditionelt bruger man et såkaldt audiogram til høretest - en ren lydtest, der måler hvor meget en given person hører. Og her skulle den nye Interacoustic-lancering kunne give et bredere billede for audiologerne.

- ACT åbner op for en ny måde at tænke på hørelse og tilpasning. Hvor et audiogram måler omfanget af hørelsen - hvor meget du hører - måler ACT kvaliteten af hørelsen - hvor godt du hører i støj. Ved at forstå kvaliteten af hørelsen kan audiologerne med stor sikkerhed personalisere høreapparattilpasningen, skriver Interacoustics selv i en pressemeddelelse om lanceringen.

Ifølge selskabet klager omkring 86 pct. af alle høreapparatbrugere over problemer med at forstå tale i støjende miljøer klart. Men med en mere præcis høretest og dermed tilpasning kan en del af det problem afhjælpes, lyder argumentet fra Interacoustics.

.\\˙ MarketWire