Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

WSA-topchef: Stadig masser af plads til vækst i amerikansk OTC-kanal

20/10 10:15

Omkring et år inde i levetiden for den amerikanske salgskanal for høreapparater i håndkøb - over the counter (OTC) - er antallet af solgte enheder fortsat på et meget beskedent niveau.

Men det er stadig alt for tidligt at fælde nogen dom over, hvorvidt OTC-salgskanalen er en succes, lyder det fra ledelsen hos WS Audiology, som dog i hvert fald glæder sig over, at der indtil nu har vist sig at være så godt som absolut ingen kannibalisering på det traditionelle høreapparatmarked.

- Vi etablerer en helt ny kategori gennem en kanal, der ikke tidligere har solgt den slags produkter. Det vil kræve noget tid, før forbrugerne er opmærksomme på det. Vi er stadig på et meget tidligt stadie af udviklingen af OTC i USA, så jeg tror ikke, at man kan forvente, at det bare bliver løftet rigtig hurtigt, siger Eric Bernard, der er administrerende direktør hos WS Audiology, i et interview med MarketWire i forbindelse med denne uges branchemesse for audiologer i Nürnberg i Tyskland.

- Lad os forholde os optimistiske. Der er stadig masser af plads til vækst i den kategori. Og det smukke ved det er, at der absolut ingen kannibalisering er, fortsætter han.

Det udsagn understreges af undersøgelser, som blandt andet WS Audiology selv har lavet.

- Dem, der vælger at købe et høreapparat hos en audiolog, køber et traditionelt høreapparat. Det er en helt anden kategori, fortæller Maarten Barmentlo, der er marketingsdirektør hos WS Audiology, til MarketWire.

Han peger samtidig på, at salget af OTC-produkter, hvor WS Audiology har et samarbejde med japanske Sony, viser pæne vækstrater, selv om det absolutte antal af solgte enheder stadig er lavt.

MarketWire: Er der profitabelt for jer?

- Det vil vi ikke kommentere, svarer Eric Bernard.

.\\˙ MarketWire