Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Eli Lillys alzheimerskandidat står over for yderligere forsinkelse

8/3 13:03

Eli Lillys lægemiddel mod Alzheimers sygdom Donanemab står over for yderligere forsinkelser i at opnå godkendelse, da de amerikanske myndigheder planlægger at afholde en høring af eksterne rådgivere for at undersøge, hvor sikker behandlingen er, og hvor godt den virker.

De amerikanske sundhedsmyndigheders, FDA's, beslutning om at afholde en rådgivende panelhøring er en stor overraskelse og kommer, kun få uger før FDA forventedes at træffe afgørelse om godkendelse af lægemidlet, skriver Bloomberg News.

Den nye forsinkelse er den seneste i en række af tilbageslag for lægemidlet, som fjerner et giftigt protein kaldet amyloid fra Alzheimers-patienters hjerner og har vist en opbremsning af kognitiv tilbagegang i et stort forsøg.

Aktien i Eli Lilly indikeres 1,2 pct. lavere i fredagens amerikanske formarked. Aktien er dog steget med knap 34 pct. i år som følge af kæmpestore forventninger til medicinalselskabets fedmebehandlingsforretning.

.\\˙ MarketWire