Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GE Aerospace hjulpet af øget salg af motorer til kommercielle fly

23/4 13:47

General Electric har løftet forventningerne til sin luftfartsforretning, idet den er hjulpet af øgede indtægter fra salg af motorer og service til kommercielle fly.

Det viser regnskabet for første kvartal, der er det første, siden General Electric den 2. april skilte energiforretningen GE Vernova fra.

I første kvartal fik de tilbageværende aktiviteter i GE Aerospace en vækst i salget på 15 pct. til 8,1 mia. dollar, mens driftsindtjeningen steg 24 pct. til 1,5 mia. dollar.

For hele 2024 opjusterer GE Aerospace forventningerne til driftsindtjeningen til 6,2-6,6 mia. dollar fra tidligere ventet 6,0-6,5 mia. dollar.

Oprettelsen af et selvstændigt GE Aerospace fulgte opløsningen af det store ingeniørfirma.

GE er verdens største producent af jetmotorer, der driver fly såsom Airbus' A320neo samt Boeings 737 Max og 787 Dreamliner.

Selskabet kan også prale af en stor og profitabel servicevirksomhed, der nyder godt af en stærk efterspørgsel efter flyrejser.

I tirsdagens amerikanske formarked bliver der taget godt imod regnskabet, da investorerne sender aktien 5 pct. højere til 157,70 dollar.

.\\˙ MarketWire