Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Amerikansk medicoselskab stiger efter regnskab - og trækker europæiske kollegaer med op

23/4 14:10

Det amerikanske medicoselskab Danaher stiger i formarkedet i USA tirsdag med næsten 7 pct. efter et uventet stærkt regnskab for første kvartal.

Efter regnskabet er der også kommet fart på aktierne i de europæiske branchefæller Merck KGaA, Sartorius Stedim Biotech og Sartorius AG, som ved 14-tiden ligger med stigninger på 4-6 pct.

- Vi har haft en god start på 2024, hvor vores team har leveret bedre omsætning, indtjening og pengestrømme end ventet. Vi var især glade for at se forbedrede ordretendenser i vores bioprocesforretning og mener, at vi fortsatte med at vinde markedsandele i vores molekylære diagnostikforretning hos Cepheid,siger Danahers administrerende direktør, Rainer M. Blair, i regnskabet.

Det justerede resultat per aktie opgøres for første kvartal til 1,92 dollar, hvor analytikerne havde ventet 1,71 dollar ifølge Bloomberg News.

Omsætningen på 5,8 mia. dollar i kvartalet var også over analytikerkonsensus - på 5,62 mia. dollar.

.\\˙ MarketWire