Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Branden på Børsen har fået Tivoli til at kigge beredskabet igennem

23/4 14:13

Forlystelseshaven Tivoli er fra 1843 - og den ældste bygning i haven er Pantomimeteatret, hvor det nuværende teater blev opført i 1874. Den ældste forlystelser er Rutschebanen, der blev åbnet i 1914 og er en af verdens ældste trærutschebaner, der stadig er i drift.

Da Børsen brændte i sidste uge, kom der fokus på de gamle bygninger i København. Og hos Tivoli har man også taget branden på den 400 år gamle bygning meget alvorlig.

- Det er for tidligt at tage ved lære af Børsen, fordi vi mangler at få nogle evalueringer derovre fra. Men jeg tror, vi alle sammen lige kigger vores beredskaber igennem igen, siger Susanne Mørch Koch, der er direktør i Tivoli.

- Vi er på tæerne. Vi har jo et stående beredskab herinde, vi har brandfolk ansat, og vi har vores egen lille brandbil, så vi kan lave en førsteudrykning. Så man kan ikke helt sammenligne os med Børsen - vi er i en helt anden situation herinde, siger hun.

Så sent som tirsdag gik der en falsk alarm i Tivoli:

- Dem kører vi altid på, det gjorde vi også i dag, siger direktøren og fortsætter:

- Tivoli består af en gammel bygningsmasse, og derfor skal vi være helt på tæerne.

.\\˙ MarketWire