Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fødevaregiganten Nestlé når laveste niveua siden coronakrisen efter skuffende salg

25/4 09:30

Nestlé dykker med op til 3,5 pct. til det laveste niveau siden marts 2020, efter at den schweiziske fødevaregigant, der blandt andet står bag Kitkat og Nesquik, har skuffet med salgsudviklingen i årets tre første måneder.

Den organiske omsætningsvækst blev på 1,4 pct. i første kvartal, hvilket er under analytikerprognosen indsamlet af Bloomberg News på 2,9 pct.

Den reelle interne vækst dykker 2 pct., hvor der var ventet et mindre fald på 0,3 pct., mens priserne er løftet med 3,4 pct. mod et ventet løft på 3,3 pct.

Selskabets svage reelle interne vækst, selv om den er godt markeret, vil næppe berolige investorerne, der forventede et tegn på forbedring i betragtning af de seneste resultater fra konkurrenterne, vurderer finanshuset Vontobel.

Skuffelsen er ifølge analytiker Jean-Philippe Bertschy fra Vontobel især drevet af et kollaps i salget af frosne fødevarer i USA, hvor efterspørgslen hos forbrugerne er svag og priskonkurrencen er høj.

.\\˙ MarketWire