Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Aquaporin rejser 172 mio. kr. i ny kapital

25/4 10:16

Aquaporin har rejst 172 mio. kr. i ny kapital, der skal sikre gennemførelsen af selskabets plan om at levere kvartalsoverskud om to til tre år.

Det oplyser Aquaporin i en meddelelse.

Selskabet, der udvikler teknologi til filtrering af vand, har samlet udstedt 12.311.477 nye aktier, som er solgt til kurs 14 kr.

Medlemmer af bestyrelsen har tegnet i alt 163.348 af de nye aktier, mens selskabets direktion har tegnet 28.799.

De nye aktier ventes at blive optaget til handel fra 30. april.

- Vi er ekstremt tilfredse med det succesfulde resultat af kapitalrejsningen med et bruttoprovenu på 172 mio. kr. Vi er taknemmelige for den stærke opbakning, der gør os i stand til at fortsætte udviklingen af vores banebrydende vandrensningsinnovation og fortsætte vores mission om at beskytte Jordens mest vigtige ressource - vand, siger Matt Boczkowski, der er administrerende direktør i Aquaporin, i meddelelsen.

Bestyrelsesformand Niels Heering oplyser i meddelelsen, at kapitalrejsningen gør det muligt for Aquaporin at "gennemføre vores langsigtede strategi og faciliteter vejen mod profitabilitet inden for få år".

Intentionen om at rejse kapital blev offentliggjort 5. april. Dengang faldt aktien 14,3 pct. fra kursen 27,33 kr.

Torsdag handles aktien uændret til 14,85 kr.

.\\˙ MarketWire