Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Obligationer/middag: Renten fortsætter ned med fokus på inflationstal

29/4 11:42

De danske statsrenter fortsætter mandag den nedadgående tendens efter inflationstal fra Spanien og forud for inflationstal fra Tyskland.

For den toneangivende tiårige danske statsobligation falder renten med 5 basispoint til 2,55 pct.

Fredag faldt renten med 7 basispoint. Det skete, selv om inflationstal fra USA endte en anelse højere end ventet. Investorerne synes nemlig efterhånden at have accepteret, at det bliver begrænset med rentenedsættelserne i USA i år.

Efter endnu en uge med amerikanske inflationstal i fokus vendes blikket i denne uge mod eurozonen, hvor de første rapporter skyller ind mandag.

Her er allerede landet inflationstal for april fra Spanien, der viste en stigning i kerneinflationen, der fraregner prisudviklingen på energi og fødevarer, til 2,9 pct. fra 3,3 pct. Her var ventet 3,2 pct. af økonomerne.

Nøgletal for Tyskland ventes klokken 14 at vise, at inflationen er tiltaget til 2,3 pct. i april fra 2,2 pct. i marts, viser estimater indsamlet af Bloomberg News.

Tirsdag fortsætter inflationen med at være i søgelyset med de samlede forbrugerpristal for eurozonen, mens onsdagen byder på amerikansk rentemelding og fredagen på jobrapporten fra USA.

.\\˙ MarketWire