Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Asien: Mangel på friske data sender markedet i rødt

8/5 06:32

De asiatiske aktier ligger under for gevinsthjemtagning onsdag, hvor manglen på nye indikationer får investorerne til at sikre de seneste stigninger, der tirsdag sendte de asiatiske markeder til en 15-måneders top.

Det er udsigterne til amerikanske rentenedsættelser, der optager sindene, og her må markedet slå sig til tåls med verbale indikationer fra diverse topfolk i den amerikanske centralbank, Federal Reserve.

- Debatten fortsætter i markedet og blandt centralbankfolk om det passende niveau for renten. Men den udprægede mangel på vigtige amerikanske økonomiske data i de kommende dage betyder, at der er meget lidt at positionere sig for eller reagere på, skriver Kyle Rodda fra Capital.com i et notat ifølge Reuters.

MSCI's bredeste indeks for Asien-Stillehavsaktier uden for Japan viger 0,2 pct.

Samtidig indikerer de amerikanske futures en let negativ åbning med kursfald under 0,1 pct. i de tre toneangivende aktieindeks, når handlen går i gang i New York senere på dagen.

I Tokyo afventer investorerne regnskabet fra verdens største bilproducent, Toyota.

Regnskabsrapporten ventes offentliggjort i åbningstiden, og det vil sandsynligvis have topprioritet, når det gælder handlendes opmærksomhed.

- Der var kun få markedsbevægende faktorer, efter at det amerikanske marked lukkede blandet i et snævert interval, siger analytiker Toshiyuki Kayanama fra mæglerselskabet Monex i Tokyo til AFP.

Nikkei-indekset falder 1,4 pct., og Topix-indekset dykker 1,2 pct.

De kinesiske aktiemarkeder er også tilbageholdende.

Hang Seng-indekset i Hongkong startede dagen i grønt, men gevinsthjemtagning har fået overtaget, og indekset falder 0,1 pct.

Shanghai Composite-indekset og CSI 300 falder samtidig 0,4 pct. og 0,7 pct.

Taiex-indekset i Taipei stiger 0,1 pct., Singapores Strait Times-indeks falder 0,7 pct., mens Kospi-indekset i Seoul er så godt som uændret.

ASX-indekset på børsen i Sydney står til at slutte dagen uden væsentlige udsving.

Indeks Udvikling (%)
Nikkei 225
-1,4
Topix-1,2
Hongkongs Hang Seng-0,2
China Shanghai Composite-0,4
China CSI 300
-0,7
Taiwan Taiex+0,1
Sydkoreas Kospi0,0
Indiens BSE Sensex-0,4
Singapores STI-0,7
Sydney ASX 2000,0

.\\˙ MarketWire