Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Victoria Properties A/S : Fondsbørsmeddelelse nr. 295 - Victoria Properties A/S udpeger Lago Kapital som Market Marker (likvidi

21/2 14:45

Victoria Properties A/S indgår market marker-aftale med Lago Kapital Ltd.

Ifølge aftalen vil Lago Kapital Ltd. afgive bud og udbud på Victoria Properties A/S' aktie indenfor NASDAQ OMX Copenhagens rammer for likviditetsudbud. Spread mellem bud og udbud må maksimalt være 4 procent baseret på budprisen. Lago Kapital Ltd. skal i forbindelse med aftalen sikre, at der løbende er bud og udbud for Victoria Properties A/S aktier for mindst kr. 20.000. Intentionen med aftalen er at fremme likviditeten i Victoria Properties A/S' aktier.

Lago Kapital Ltd. forpligtiger sig i aftalen til at sikre bud og udbud for Victoria Properties A/S aktier i Nasdaq Københavns handelssystem hver handelsdag, og i minimum 85 procent af tiden i løbet af den daglige handel.

Aftalen træder i kraft den 24/02-2020. Aftalen har en 3 måneders bindingsperiode, hvorefter den kan opsiges med en måned varsel.


Yderligere oplysninger: 
Victoria Properties A/S

Rasmus Bundgaard
Adm. direktør 

Telefon +45 28 10 39 87

...

Læs hele historien