Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Bavarian Nordic meddeler at Janssen har modtaget positiv anbefaling fra det Europæiske Lægemiddelagentur vedrørende godkendelse

29/5 12:42

KØBENHAVN, Danmark, 29. maj 2020 – Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) meddelte i dag, at selskabets strategiske partner, Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson, har modtaget en positiv anbefaling fra udvalget for humanmedicinske lægemidler (CHMP) under det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) for vaccinen mod ebola, forårsaget af Zaire ebolavirussen.

Der blev indsendt to ansøgninger med henblik på godkendelse af de to komponenter, der indgår i vaccinen; Ad26.ZEBOV, der er baseret på Janssen AdVac® teknologi, og MVA-BN® Filo, der er baseret på Bavarian Nordics MVA-BN® teknologi, og som gives ca. 8 uger efter den første dosis. Formålet med de to doser er at fremkalde langvarig immunitet mod ebolavirussen.

Vaccinen er specifikt udformet til forebyggende vaccination i lande, der er i risiko for ebolaudbrud samt for andre risikogrupper, såsom sundhedsarbejdere, BSL4 laboratoriearbejdere, militærpersonale indsat fra andre lande, lufthavnspersonale og besøgende i højrisikolande. Janssen samarbejder med Verdenssundhedsorganisationen (WHO) omkring prækvalifikation af vaccinen med henblik på at udbrede adgangen til den for dem med størst behov, samt for at muliggøre godkendelse i afrikanske lande. En europæisk ...

Læs hele historien