Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ambu/JP Morgan: Kursmål sænkes til 184 kr. fra 192 kr.

12/11 06:44

Kursmålet på Ambu-aktien er blevet sænket til 184 kr. fra tidligere 192 kr. per aktie af analytikerne i JPMorgan, der samtidig fastholder anbefalingen "neutral".

Det skriver Bloomberg.

Kursmålet indikerer et negativt potentiale på 6,7 pct. Konsensus blandt analytikerne hælder generelt mod en neutral holdning til Ambu-aktien, da fem har en holdanbefaling, mens fire har en købsanbefaling og tre har en salgsanbefaling.

Ændringen i JPMorgans kursmål kommer dagen efter, at den danske medicokoncern offentliggjorde regnskab fjerde kvartal og dermed det forskudte regnskabsår 2019/2020. Både omsætning, driftsresultat og overskud efter skat skuffede analytikernes forventninger, selv om der var fremgang på regnskabsposterne.

Samtidig kunne Ambu melde om forventninger til den organiske vækst i 2020/2021 på 17-20 pct., og over de næste tre år venter Ambu at kunne lancere tyve nye endoskoper og monitorer til engangsbrug.

Det var dog ikke nok til at sende aktien op, og Ambu-aktien dykkede med 1,3 pct. til 197,35 kr. onsdag.

/ritzau/FINANS