Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Joe Biden, hjemmearbejde og aktieboble

20/1 06:32

BØRSEN

JOE BIDEN SKAL STOPPE PANDEMI OG FORENE USA

Onsdag indtræder Joe Biden som USA’s 46. præsident. Han står over for massive udfordringer med økonomisk krise, pandemi, et terrorsplittet USA og et forhold til omverdenen, som er på sammenbruddets rand. (Forside, side 18-19)

HJEMMEARBEJDSBØLGE FJERNER KONTORPLADSER

Nedskæring af kontorpladser et hedt emne i mange firmaer. Udlejer oplever virksomheder, der vil skære op til 30 pct. Udlejere kan blive presset. (Side 2)

FERROSAN FÅR NY TOPCHEF FRA NOVO NORDISK PHARMATECH

Ferrosan Medical Devices får ny chef fra Novo Nordisk Pharmatech. Rasmus Hother le Fevre skal sikre tocifret årlig vækst og en solid bundlinje. (Side 8)

HJEMMEARBEJDE LØFTER SALGET HOS GN AUDIO-KONKURRENT

Coronakrisen har skabt en øget efterspørgsel efter udstyr til hjemmearbejdspladserne, og det har schweiziske Logitech nydt godt af. (Side 8)

INVESTORER KØBER AGGRESSIVT OP: LAVESTE KONTANTNIVEAU I OTTE ÅR

Aktieinvestorer satser stort, men milliardforvalter advarer efter store kursstigninger: Aktiemarkedet er nu en boble, vurderes det. (Side 21-22)

BERLINGSKE BUSINESS

ADVOKAT SIGTET FOR GROFT BEDRAGERI EFTER MASSESØGSMÅL

Bagmandspolitiet sigter en advokat fra Njord Law Firm for bedrageri for 7,5 mio. kr. i forbindelse med en omfattende sag, hvor tusindvis af danskere er blevet afkrævet penge for at have delt og downloadet film ulovligt. (Forside, side 4-5)

"KØB AMERIKANSK" KAN TVINGE DANSKE VIRKSOMHEDER TIL USA

De seneste år er USA blevet Danmarks største eksportmarked. Det vil det fortsætte med at være under Joe Biden. Bidens "køb amerikansk" dagsorden kan dog tvinge flere danske virksomheder til at etablere produktion i USA. (Side 9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

MANGE HAR FÅET EN BEDRE PRIVATØKONOMI UNDER CORONAKRISEN

Coronakrisen rammer de danskere, der mister arbejdet, hårdt, mens velhavere med store pensionsopsparinger og boligværdier ikke påvirkes. (Forside, side 6)

WATURU SKAL FINDE EN REVISOR – ELLERS VENTER TVANGSOPLØSNING

Det kriseramte First North-noterede selskab Waturu, der er i søgelyset hos Finanstilsynet for markedsmanipulation, mangler både en revisor og en rådgiver. Aktien er suspenderet af Nasdaq. (Side 9)

LASTBILERNE RULLER VIDERE – BREXIT-KAOS ER UDEBLEVET

Eksporten af smør, bacon og andre danske varer til Storbritannien er stort set uændret efter brexit. (Side 11)

/ritzau/FINANS