Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

AaB nedjusterer efter glippet top-6 og fortsatte restriktioner

25/3 08:48

En slutplacering uden for top-6 i 3F Superligaen samt forlængede coronarestriktioner udløser en nedjustering af forventningerne til 2021 hos fodboldklubben Aalborg Boldspilklub, AaB.

Selskabet venter nu et underskud for 2021 på 8-13 mio. kr. mod en tidligere forventning om et underskud på 2-5 mio. kr., oplyser klubben i en børsmeddelelse torsdag morgen.

- Nedjusteringen kan primært henføres til en manglende slutplacering i 3F Superligaens top 6 og heraf færre TV-indtægter, ligesom de forlængede restriktioner fra myndighedernes side i forbindelse med covid-19 betyder, at AaB ikke kalkulerer med tilskuere på tribunerne i resten af indeværende sæson, hvilket medfører manglende matchday-indtægter, skriver AaB.

I den reviderede prognose er der indregnet yderligere spillersalg, investering i spillertruppen og strategiske investeringer i den kommercielle udvikling, tilføjes det.

- Afhængig af udviklingen omkring covid-19 er AaB’s kommercielle indtægter inden for matchday og samarbejdspartnere behæftet med stor usikkerhed i 2021. Ydermere vil 2021 være kraftigt påvirket af regeringens principper og muligheder for ansøgning af kompensationspakker, skriver AaB, som ikke har indregnet kompensation i det forventede resultat for 2021.

/ritzau/FINANS