Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med FLSmidth, Danske Bank og Coloplast

7/4 06:32

BØRSEN

LAVE RENTER ØGER ULIGHED

De med de højeste indkomster har klart de største gevinster ved et lavt renteniveau, ifølge forskning i hvad renteniveauet betyder for formuerne. Bekæmpelse af ulighed var ellers et af de vigtigste punkter, da regeringen lavede sit forståelsespapir med støttepartierne. (Forside, side 18-19)

SVENSK ROBOTRÅDGIVER VIL FORVALTE DANSKE FORMUER AF TOR JOHANNESSON

Med en pris, der næsten er den halve af de danske robotrådgiveres, går svenske Lysa nu ind på det danske marked. (Side 4)

FLS STÅR STÆRKT I MARKANT ØGET EFTERSPØRGSEL PÅ RÅSTOFFER

Den grønne omstilling kræver massive investeringer i mineindustrien, hvor leverandøren FLS ser et stigende marked. (Side 6-7)

VINDREDERI SPÅR HØJ VÆKST EFTER BØRSENTRÉ OG NEDGANG

Efter et år med omsætningsfald, underskud og en børsnotering forudser det danske vindrederi Cadeler høje vækstrater og plus på bundlinjen. (Side 8)

DANSK SPEDITØR SATSER STORT I KINA MED ANSÆTTELSESBOOM

Leman udvider global stab med 60 ansatte i ét hug og ét enkelt land for at sikre andel af Kinas boomende import. (Side 10)

SÆRLIG KUNDEGRUPPE UNDGÅR MINUSRENTER I DANSKE BANK

Danske Bank tilbyder kunder med kreditorbeskyttede midler, at de kan undgå at betale negative renter af deres indestående. (Side 12)

BEC OG FINTECH-KOMET I PARTNERSKAB TIL 27 BANKER

Nordic API Gateway har indgået et samarbejde med BEC, der giver open banking services til 2 mio. kunder. (Side 14)

NORDIC API GATEWAY PÅ TÆRSKLEN TIL AT UDFORDRE VISA OG MASTERCARD

Efter års forberedelse på hjemmemarkedet i Norden er Nordic API Gateway nu klar til at erobre nye markeder. (Side 15)

IMF OPJUSTERER OG FORVENTER NU DEN HØJESTE VÆKST SIDEN 1973

IMF opjusterer global vækstprognose til 6 pct. i 2021. Holder den prognose stik, bliver væksten den højeste siden 1973. (Side 21)

COLOPLAST-AKTIEN ER GÅET I STÅ, MEN NY AFTALE KAN UDLØSE KURSFEST

Coloplast har skrabet bunden af C25 det seneste år, men ny aftale kan give aktien medvind, vurderer investor og analytiker. (Side 24-25)

BERLINGSKE BUSINESS

LANDBRUGETS TOP ADVARER MOD MILJØVISMANDS FRONTALANGREB

Den miljøøkonomiske vismand skaber stærke reaktioner i landbruget, efter meldingen om at Danmark nemt kan undvære en fjerdedel af landbrugseksporten i jagten på at opfylde klimamålene. Landbruget har brug for ro til langsigtet planlægning og investeringer. (Forside, side 6-7)

UKENDTE TAMPNET LEVERER INTERNET- OG MOBILDÆKNING I TOPFART LANGT UDE PÅ HAVET

Tamnet har bygget et imponerende stort fibernet midt i Nordsøen og leverer 4G-mobildækning i hele området. De servicerer Mærsk, Ørsted og mange andre danske virksomheder. De er halvt danskejet. Og så er det 20 år gamle selskab i øvrigt ukendt af alle andre. (Side 10-11)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

BANKERNE HAR MELDT SIG IND I KLIMAKAMPEN

Otte af ti banker lancerede nye grønne produkter i 2020. Det viser en ny redegørelse fra Finans Danmark, der samler op på branchens målsætning om at gå foran i den grønne omstilling. (Forside, side 6-7)

IMF VENTER EN HISTORISK HØJ VÆKST, MEN IKKE FOR ALLE

Vacciner og store hjælpepakker er de faktorer, der får Den Internationale Valutafond (IMF) til at opjustere forventningerne til den verdensøkonomiske vækst. Prisen bliver millioner af flere fattige, blandt andet fordi udrulningen af vacciner er skævt fordelt. (Side 14-15)

/ritzau/FINANS