Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmab/Jyske Bank: Kursen kan potentielt blive fordoblet

13/4 09:00

Genmab har haft det svært i 2021, men der er spæde tegn på, at momentum er på vej tilbage i aktien, vurderer Jyske Bank i en analyse.

Stærke salgstal, fast-track accept af tisotumab og udsigten til mange nyheder i andet halvår kan meget vel give aktien medvind.

- Vi anbefaler investorerne at samle op i aktien og stige om bord på toget, inden det kører fra dem, skriver banken.

Men der er også en risiko ved at investere i aktien: Voldgiftssagen.

Genmab er røget i voldgift med sin amerikanske partner Janssen om royalty-betalinger. En sag, der ifølge banken ikke ventes en afklaring på før sidst i 2021 eller i 2022.

Jyske Bank har i øjeblikket et kursmål for selskabet på 2700 kr. og anbefalingen "køb". Mandag lukkede Genmab-aktien i 2102 kr.

- Baseret på vores gennemgang af Genmabs produkter indikerer vores model en fair værdi på 2700, svarede til en upside på små 30 pct. Vi mener dermed ikke, at den aktuelle kurs afspejler det potentiale, som ligger i Genmabs pipeline, skriver Jyske Bank.

Banken fremhæver, at Genmab allerede har skabt et godt fundament med Darzalex i forhold til at blive et etableret pharma-selskab. Samtidig udbyggede Genmab i 2020 produktpaletten med Tepezza, Kesimpta og Darzalex i AL Amyloidosis.

- Disse fire produkter udgør 1450 kr. i vores model, og dermed kan pipelinen købes for "blot" 700 kr. hvilket efter vores mening er yderst attraktivt, da vi estimerer værdien af pipelinen til 1250 kr. ud fra et sandsynlighedsvægtet scenarie, skriver banken.

I pipelinen findes blandt andet produkter som Epcoritamab og DuoBodyPD-L1x4-1BB samt HexaBody-CD38. I et scenarie, hvor alle produkter godkendes, estimerer Jyske Bank, at kursen kan kravle op i 4200 kr., hvilket svarer til en fordobling af den nuværende kurs.

Jyske Bank venter, at der i andet halvår vil blive præsenteret resultater for en række af de produkter, som findes i pipeline. Nyhedsstrømmen vil altså tage til - og det kan få aktien tilbage på sporet.

Aktien er nede med 15 pct. i år. Et tilbagefald, som altså er en opsamlingsmulighed, mener Jyske Bank. Det er voldgiftssagen, et højere end forventet omkostningsniveau og et begrænset nyhedsflow samt fokus på value-aktier, der har trukket aktien ned, mener banken.

/ritzau/FINANS