Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens danske avisuddrag med Genmab, rejse og Arla

15/4 06:36

BØRSEN

ARLA VIL HENTE MILLIARDVÆKST UDENFOR DANMARK

Ny topchef i Arla International vil fordoble salget udenfor Europa. (Forsiden, side 6-7)

GENMABS NÆSTE MILEPÆL KOMMER I OKTOBER

Senere i år skal Genmab for første gang selv stå for salget af et lægemiddel. Det bliver en af de helt store milepæle for selskabet, siger topchef. (Side 4)

DANSK AFDELING AF SWECO VIL UDFORDRE RAMBØLL

Chef i den danske afdeling af Sweco har planer, der blandt andet indebærer at blive markedsledende og dermed større end den nuværende topfører, Rambøll. (Side 8)

NY ENERGITRADER GØR KLAR TIL BØRSNOTERING

Den aarhusianske energitrader MFT Energy arbejder mod en børsnotering om to år. (Side 10)

GENÅBNING KAN FORTSÆTTE SELVOM VACCINER BLIVER SAT PÅ PAUSE

Det bør ikke umiddelbart få konsekvenser for genåbningsplanerne, at Sundhedsstyrelsen har valgt at stoppe brugen af Astrazeneca-vaccinen. Beslutningen om brugen af Johnson & Johnson bliver dog afgørende, siger Søren Brostrøm. (Side 16-17)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

LUFTHAVNE FRYGTER FLASKEHALSE

Med de nuværende regler om afstand og coronatest kan lufthavnene ikke håndtere de potentielle høje passagertal, der kan komme, når grænserne igen åbner. (Forsiden, side 4-5)

RESTAURATØRER ER USIKRE OM GENÅBNING I NÆSTE UGE

Danske restauranter har fået de første retningslinjer for, hvordan de kan servere mad og drikke for kunderne. Men restauratørerne selv er usikre på, hvordan det skal forløbe. (Side 6-7)

INVESTERINGER MED TRÅDE TIL MILITÆRJUNTA BLIVER KIGGET EFTER I SØMMENE

Tre danske pensionsselskaber har investeringer i et selskab, der i en rapport bliver koblet til militærstyret i Myanmar. (Side 10)

MANGE TROR PÅ EN NORMAL VERDEN I 2022

Knap 60 pct. mener, at livet vil være tilbage til det normale inden for de næste 12 måneder, lyder det i en rundspørge foretaget af World Economic Forum. (Side 14)

BERLINGSKE BUSINESS

HVER ANDEN DANSKER VENTER NYE RESTRIKTIONER OG NEDLUKNINGER

Mens Folketinget forhandler om næste fase af genåbningen af Danmark, mener næsten halvdelen af danskerne ifølge en undersøgelse foretaget af YouGov for Danske Bank, at der vil komme nye restriktioner og nedlukninger i løbet af det næste års tid. Folkestemningen kan være afgørende for det kommende opsving, påpeger økonomer. (Forsiden, side 4-5)

NYE REJSEREGLER KAN KOSTE DANSKE FERIEHUSUDLEJERE MILLIARDER

Feriehusudlejernes Brancheforening jubler ikke just over den aftale om lempede rejseregler, som et flertal i Folketinget tirsdag indgik aftale om. Foreningen havde håbet på, at der ville blive åbnet for tyske turister allerede den 15. maj. Ifølge foreningens direktør, Carlos Villaro Lassen, står den danske kystturisme til at miste 3,5 mia. kroner for tabte bookinger i april, maj og juni. (Side 10)

/ritzau/FINANS