Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Unibrew køber Fuglsang og Frem - NY

3/5 09:59

Landets næststørste bryggeri, Royal Unibrew, bliver nu endnu større.

Unibrew har således indgået en aftale med familien bag Fuglsang Holding om at overtage Bryggeriet S. C. Fuglsang og Mineralvandsfabrikken Frem.

Det oplyser Unibrew i en pressemeddelelse uden at nævne nogen pris.

- Vi har i Royal Unibrew haft et tæt og godt samarbejde med Fuglsang igennem mange år, ligesom Fuglsang i mange år har arbejdet med salg af både øl og sodavan, udtaler Royal Unibrews direktør for den danske forretning, Kasper Ryttersgaard Jacobsen.

Fuglsang har ifølge Unibrew en stærk regional position i Sønderjylland, hvor omkring 80 pct. af selskabets On-Trade kunder er lokaliseret.

Med transaktionen følger to produktionssteder: en sodavandsfabrik i Ribe og et bryggeri i Haderslev.

Bryggeriet i Haderslev vil forblive ejet af Fuglsang familien, og produktionen vil fortsætte i et samarbejde mellem Fuglsang familien og Royal Unibrew.

Bryggeriet Fuglsang, placeret i Haderslev, er Danmarks ældste familieejede og -drevne bryggeri. Mineralvandsfabrikken Frem blev i 2016 overtaget af Fuglsang Holding.

/ritzau/